Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Restorant afiş çalışmam

kasirga19

🌱Yeni Üye🌱
:iloveyou:Oskar Restaurant Afiş Çalışmam
Yorumlarınız İçin Tşk Ederim..
oskar_baski_arka2.jpg
oskar_baski_on1.JPG

Son düzenleme:

Benzer konular

desda

🌱Yeni Üye🌱
mekan ı göstermeye gerek yok bence

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
olmamış arkadaşım...gereksiz o kadar çok şey kullanmışsınki...yazı fontundan tut da yerdeki çimlere kadar...bi resraurantı anlatmıyo...görseller güzel değil bikere insanda mekanı görme isteği uyandırmıyo...yeniden denemelisin sadeliği fakat şıklığıda ön planda tutarak...benim yorumum budur umarım alınmazsın..daha iyi bi çalışma yapabilirsin diye düşünüyorum...kolay gelsin...

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence hos olmus ama hosgeldınız hıc gozukmuyor onu beyaz yapma ve arkadakı sekıllerı bıraz daha azaltırsan en azından goz yormasını ve bosuna kalabalıklıgı engellemıs olursun derım ben onun dısında degısık bı bakıs acısı yakalamıssın ellerıne saglık...

G-ART

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sanırım renk bilgisi eğitimi almadınız yada aldınız anlamadınız. İç mekan tanıtımı yaparken zemin rengini soğuk renklerden uzak tutun derim. Her zaman hareket artırıcı renkleri hedefleyerek, sıcak renklerden seçiminizi yapın. Ayrıca Degrade'yi aşığıdan yukarıya daha etkili olarak verirsen daha çekici olur.

kasirga19

🌱Yeni Üye🌱
Bu grafiklerin kötü yorum almalarının asıl sebebi yanlış katogoriye eklemiş bulunmam..
Bu çalışmalar bir afiş değildir. Restorant menüsünün giriş sayfası için tasarladığım bir çalışmadır. Ama değerli yorumlarınız için tşk ederim..