Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

RF elektronik logo su ve site için yardım

D2bilisim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.d2bilisim.com
Arkadaşlar RF elektronik kendi ürettiği cihazları ve sattığı ürünleri sergileyebileceği bir site yapacağım site için logo yaptım birkaç tane ama açıkçası beğenmedim.
Ürünleri kablosuz veri aktarımı ve kablosuz ses sistemleri gibi

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu kadar sede bir çalışma yapmanızın nedenini bilemem ama yeşil bir zemine "RF" harfleri yazarak olumlu bir sonuç almanız bence zor.Logoyu site için kullanmaktan ziyade baştan aşağı tekrar çalışmanızda fayda var.Küçük bir tavsiye kendi beğenmediğiniz bir çalışmadan çok şey beklememelisiniz.
Bir şarkıcı düşünün söylediği şarkıyı beğenmemiş ve zorla söylüyor.Ya onu dinleyenler?
Biraz daha araştırma yaparak fontlar üzerinde oynama noktasında kendinizi geliştirmelisiniz.

D2bilisim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.d2bilisim.com
Öncelikle yorumun için teşekkürler
Beğenmeme nedenim çok sade oluşu örnek olsun diye yolladım benimde bu konuda yeni olmama rağmen araştırarak orijinal ve profesyonel düzeyde bir site yapmam gerekiyor çünkü site yurt içi ve yurt dışındaki insanlarda hitap edecek

ertiryaki

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
firmanın mevcut logosu yokmu? site için logo diye birsey olmaz diye düşünüyorum. firmanın logosu neyse o olur. Yok yeni logo istiyorlar diyorsan, müşterinin beklentileri noktasında hazırla bence... farklı tarz 3 çeşit yapıp müşterinin nabzını ölçebilirsin...

barisk

🌟Usta Tasarımcı🌟
kartvizitindeki logosunu kullan derim arkadaşım yapamıyacaksan : ) yaptığın çalışma logo değil bence.