Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Rifatozkan de Kullanılan Tema ve Psd Dosyaları jquery

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com

Peki zevk içinse rar dosyasına neden şifre koydunuz ve bunu belirtmediniz insanların dikkatinimi çekmeye çalışıyorsunuz?

Şimdide aaa şifrelimiymiş farketmemişim mi diyeceksiniz:D

Bence sizin amacınız reklam kendinizi reklam yapıyorsunuz bilmem yanılıyormuyum?

Editleyip kullanın demişiniz'de burdaki arkadaşlarımıza sitedeki meteryaller ve kodlamalar size mi ait yok yarın başkaları kullanınca sorun çıkabilir.

Madem paylaşım yapıyorsunuz bunlarıda belirtme zahmetinde bulunursanız iyi olacak.

Rıfat Özkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Peki zevk içinse rar dosyasına neden şifre koydunuz ve bunu belirtmediniz insanların dikkatinimi çekmeye çalışıyorsunuz?

Şimdide aaa şifrelimiymiş farketmemişim mi diyeceksiniz:D

Bence sizin amacınız reklam kendinizi reklam yapıyorsunuz bilmem yanılıyormuyum?

Editleyip kullanın demişiniz'de burdaki arkadaşlarımıza sitedeki meteryaller ve kodlamalar size mi ait yok yarın başkaları kullanınca sorun çıkabilir.

Madem paylaşım yapıyorsunuz bunlarıda belirtme zahmetinde bulunursanız iyi olacak.

1. :D Küçükken beşikten falan mı düştünüz nedir bu ön yargı öyle bi amacım yok olmadıda

rar şifresi demo adresidir

2. Site Tamami İle Opensource Jquery Dir . Bilmem Anlatabildim mi

3. Siteyi Kendi Forumumda Yayınladım Kendi Forumumda Bile Şifreledim Şifrelemek veya şifrelememek benim bileceğim şey işine gelmiyorsa kullanmazsın

ilk mesajımda dunleme yapamıyorum yapabilsem silerdim zaten linkleri sende kasıla kasıla koltuguna gömülürdün :)

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
1. :D Küçükken beşikten falan mı düştünüz nedir bu ön yargı öyle bi amacım yok olmadıda

rar şifresi demo adresidir

2. Site Tamami İle Opensource Jquery Dir . Bilmem Anlatabildim mi

3. Siteyi Kendi Forumumda Yayınladım Kendi Forumumda Bile Şifreledim Şifrelemek veya şifrelememek benim bileceğim şey işine gelmiyorsa kullanmazsın

ilk mesajımda dunleme yapamıyorum yapabilsem silerdim zaten linkleri sende kasıla kasıla koltuguna gömülürdün :)

Madem bu kadar çok kendinize güveniyorsunuz neden bu stres?

Yok kasıla kasıla koltuğuma gömülürdün yok silerdim yok kendi sitemede koydumda şifreli anlatabildim mi felan demenize gerek yok.

Arkadaşım belirtmemişim dalgınlık işte şudur şifresi sitenin kodlamasıda şu ister reklam olarak algıla ister algılama paylaştım dersin geçersin:D

Ben küçükken beşiğimden düşmedim ama senin bu kadar endişeli yaklaşımın şüphe uyandırmıyor değil hani:D

Rıfat Özkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
He :D zaten 5 kişiyi yaraladım 2 banka soydum insan kacakcılıgı organ mayfalıgı vs yapıyorum tezcanlıyım buna panik denmez :) Doğum yeri Trabzon Olanların %70 Tezcanlıdır Bu Tartışmasız Bir Gerçekdir. Yaşın İtibari İle Daha bi Olgun Olmanı Beklerdim Velakin Saldırı Moduna Geçildiğinde En İyi Savunmanın Karşı Saldırı Olduğunuda biliyorsundur :) müdürüm istersen tartışmaya msn de devam edelim insanlara rahatsızlık vermeyelim anladım ben senin derdini strest atma peşindesin

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
He :D zaten 5 kişiyi yaraladım 2 banka soydum insan kacakcılıgı organ mayfalıgı vs yapıyorum tezcanlıyım buna panik denmez :) Doğum yeri Trabzon Olanların %70 Tezcanlıdır Bu Tartışmasız Bir Gerçekdir. Yaşın İtibari İle Daha bi Olgun Olmanı Beklerdim Velakin Saldırı Moduna Geçildiğinde En İyi Savunmanın Karşı Saldırı Olduğunuda biliyorsundur :) müdürüm istersen tartışmaya msn de devam edelim insanlara rahatsızlık vermeyelim anladım ben senin derdini strest atma peşindesin

Amacım stres atmak değil ama konuşma uslubunu beğendim Karadenizli insanları severim zaten:D

Kusura bakma bu piyasada her önüne gelen birşeyleri çalıp çırpıp ben yaptığım dediği için hiçkimseye güven kalmıyor doğrusu ve genelde önyargıyla yaklaşılıyor insan mecmuren.

Umarım musait bir zamanda tabiki hayhay msn de konuşuruz sadece konuşmak mağabında tartışmak değil:D

Başarının devamını dilerim sağlıcakla kal:)

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Gayet Başarılı

Bu link sanırım premium dosyaları baska bir upload sitesinden upload edip paylaşmaız mumn mu?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yazı oldukça ilginç.Çok enterasan bi yazı:)

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Baya karışık olmuş :)

Düzgün bir Türkçe ile yazmak gerekirse,Rapid'den her indirmek isteyişimde bu yada farklı linkler için hep premium üyelik istiyor nedenini anlamış değilim?Sizden ricam farklı bir upload sitesinden dosyaları upload ederk paylaşmanız mümkün mü?

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşım paylaşım için teşekkürler gerçekten sade ve hış bi çalışma eline saglık

Baya karışık olmuş :)

Düzgün bir Türkçe ile yazmak gerekirse,Rapid'den her indirmek isteyişimde bu yada farklı linkler için hep premium üyelik istiyor nedenini anlamış değilim?Sizden ricam farklı bir upload sitesinden dosyaları upload ederk paylaşmanız mümkün mü?

Rapidden aksam saat 6:30 dan sonra free indirme yapamıyorsunuz rapid buna kısıtlama getirdi diye biliyorum.