Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Robot 2

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar,bir önceki robotuma gelen yorumları dikkate alark yaptım ama pek bi farklı olmadı :S İğnelere biraz yüklendim,nede olsa daha amatörüz,çok fazla ayrıntı gelmedi kafama :D Mekan yapıp gölge düşürcektim ama yapmadım çünkü nasıl gölge düştüğünü bilmiyorum.Elimde bir kitap var,ondan çalışıyorum,gölge düşürmeye geldiğimde bir mekan + gölge de gelicek bu tasarımıma.
Detaylara inmeye çalıştım aklıma geldikçe ama;gövdeye bişey yapaadım,sadece gövdenin arka kısmına bir kapak yaptım,nede olsa robot,bozulunca açıp bakmak için :D
İşte çalışmam:

https://img248.imageshack.us/img248/6900/20282328.jpg

Son olarak bişey sormak istiyorum,animasyon da yaptım ama nasıl .avi olarak kaydedeceğimi bilmiyorum,yardımcı olursanız sevinirim.
İyi günler...

Benzer konular

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
20282328.jpg

Böyle eklerseniz daha anlaşılır olursunuz.

Çalışmaya gelince; güzel bir çalışma fakat renkler daha uyumlu olabilirdi, emeğine sağlık

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
aaahh...lanet olsun :( Düzelt seçeneği yok ki şuanda :( Keşke öyle ekleseydim,nasıl unutmuşum :(

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
İlkine Göre Daha İyi. Ama Sıkıntı; Hataları Senin Görememen. Yani Anladıgım Kadarıyla Yeni Başladın Sen de Ben Dahil Birçok Kşi Gibi, Yinede Ufak Model Yapmam Yaptım mı En Zorunu Yaparım Diyosun. Organikten Önce Ufak Objelerle Başlarsan, .avi Olarak Nasıl Kaydedeceğini, Nasıl Kemik Ekleyeceğini veya Daha Kapsamlı Nasıl Modelleyeceğini Öğrenirsin..Bu Haliyle Yeşilçamın Çakma Uzay Filmlerindeki Robotlar Gibi Olmuş, Alüminyum Tadında Boya :D Modele Biraz Daha Ugras Ondan Sonra Anim. Yaparsın.Çok Acele Etme Bence 1 Aydır Ben de Organik Modellemeye Ugrasıyorum..

Render Setup Kısmında ilke Sekmede (Boyut Ayarladıgın Yerin En Üstünde) Single, Frame vs Yazıyor. Animasyonu Anahtar Atayarak Yaptıysan Frame Seçili Olsun, Kaydederken de Sana Uzantısını Vermeyecektir Alttan (yeni Açılacak Pencere) Kendin Seçeceksin, Nasıl ki .jpg fln Seçiyoruz Aynen Öyle. Daha Sonra Varsa Bilgisayarındaki Codeclerin Hangilerini Kullanılmasını Soracak. Ondan Sonra da Uzun Bir Bekleyiş Başlıyor Zaten.
Umarım Başarılı Olursun Ama Bu Konuyu Biraz Daha Araştırmanda Fayda Var Bu Sadece Kayıt İçin..
Kolay Gelsin.

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
hadi detayı felan bi tarafa bırakalım, bu robotun kolları ve bacakları bükülmeyecek mi yavuz ?
ne dizlerde ne de dirseklerde kırılmayı sağlayacak bi yapı yok..

bence kendi modellerinden önce başka modelleri inceleyip aynısını yapmayı dene.. zamanla kafanda hatlar oluştukça kendin de bişeyler katmaya başlarsın..

eline sağlık.. kolay gelsin..

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet haklısın arizek,bacakta yok ama koldaki o beyaz şey işte eklem olarak geçiyo :D Yani öyle yaptım.bacağıda neden yapmamışım bilmiyorum :eek:
Yorumlar için sağolun,elimdeki kitabı bayağı bi geçmeden başka modelleme yapmıcam :D