Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni robot modelim ve v-ray denemem.. gördüğüm bi modeli değiştirip daha detaysız halde modellemeye çalıştım.. kaplamalar iyi olmadı, o yüzden tekrar ele alıcam artık..
teşekkür ederim namasteeee.. animasyonla ilgili hiç bir bilgim yok.. bilgi edinsem bile yeterli donanımım yok.. animasyonla uğraşırım dersen modeli gönderebilirim..
bu robot after programının eğitim videosunda kullanılmıştı güzel olmuş arizek, fakat bu robotun animasyonunundaki gerçekliği görünce üzerinde çalışman gerekiyor diye düşünüyorum, ayrıca sen robotlardan gidyorsun bence kendine has bir robot yarat,
teşekkürler gökhan.. after effect eğitim videosunu görmedim.. benim gördüğüm tek kare bi renderdı.. belki de aynı robotlardır.. referansa göre eksiğim var evet ama bikaç gündür vray kullanıyorum.. bu 3. vray çalışmam.. zamanla bişiler çıkaracak duruma geliriz umarım..
inşallah bi gün kendi robot modelimi de sunacak seviyeye gelirim..
Son aldığınız render la robot a ayrı bir hava gelmiş dahada gerçekci ve güzel gözüküyor.Animasyon bilginiz olsaydı keşke ama bilgiden ziyade dediğiniz gibi donanım kesinlikle şart.Elinize sağlık eğer öğrenirseniz günün birinde bunun animasyonunu görmek isterim