Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

roland 1100

turanjs

🌟Usta Tasarımcı🌟
mrb'lar , 2. makina olarak olarak 1100 aldık ama neden dir ki bi garip bu makina birde gene aynı marka roland 960 ımız var , 1100 de 2 tane program denedim biri win cut çok basit bi program 2. side flexi uzun metrajlı bir yazıyı bütün haliyle yazdıramıyorum!!! diklemesine koyuyorum parçalara bölüyor , yanlamasına koyuyorum gene parçalara bölüyor!
acaba ; Bu makinanın kullanımı mı böyle , yoksa eksik bir şeyler mi var ? 1100 kullanan ? yada bilen fikir önere bilir mi ?

Benzer konular

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
mrb'lar , 2. makina olarak olarak 1100 aldık ama neden dir ki bi garip bu makina birde gene aynı marka roland 960 ımız var , 1100 de 2 tane program denedim biri win cut çok basit bi program 2. side flexi uzun metrajlı bir yazıyı bütün haliyle yazdıramıyorum!!! diklemesine koyuyorum parçalara bölüyor , yanlamasına koyuyorum gene parçalara bölüyor!
acaba ; Bu makinanın kullanımı mı böyle , yoksa eksik bir şeyler mi var ? 1100 kullanan ? yada bilen fikir önere bilir mi ?

Flexide rotate yapmadan tam çıkış alamazsın.parçalara bölmesinin sebebi budur.Aslında uğraşma derim forumu incelersen roland plotterler için corelden nasıl kesilecegine ve ayarlamalarına dair yazılarım var araştır.
İlla flexiden çalışacağım dersen,960 da önce rotate tuşuna bas sonra sonra bilgisayardan send .Roland 1100 için önce ayarlardan rotate yap.Sonrası send.

adigecelogh

🌱Yeni Üye🌱
selam. arkadaşlar folyo kesimi yapmak için program bulamıyorum. flexi kullanamadım makinemde elle basınç ayarı yapabileceğim bir ayar yok.önceden wıncut kullanıyordum o programda basınç ayarını yazma sayfasından pc üzerinden verebiliyordum. bukonuda.yardımcı olabilirmisiniz. kesim için lisanslı bir program da alabilirim. mesela wıncut bulabilirmiyim ki? yardım ederseniz sevinirim. wıncut nasıl alabilirim. bu arada makinem gcc bengal 60 lık..

home

🌱Yeni Üye🌱
pnc 1100 için eurocut yada smartcut programını öneririm.soruzsuz kolay kullanım.