Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Roland makine satış,teknik servis,boya ve yedek parça
arkadaşım ben yeni yeni roland sj-745ex aldım ama kafalarının değişmesi bakımı yapılması lazım bununla ilgili bana yardımcı olursan sevininrm teknik destek olarak telefon bırakırsan ararım
arkadaşlar bende roland gx 24 var pc ye format atın ca programı silindi flexi diye bir program kulanıyordum daha önce benim bu makinayı başka bir programda çalıştırma ihtimalim varmı yardımcı olur sanız sevinirim tşkler
s.a bende roland pnc960 ver şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. yalnız iki gündür kesiciyi dümeden açtığım zaman geç açıyor yani 15 20 saniye bekliyorum daha önce düğmeden açtığım zaman aniden açılıyordu. açıldıktan sonra kapatıp açıyorum sorun yok aradan yarım saaat geçtikten sonra gene aynı hatayı veriyor. arızanın neden olduğunu bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim. ben antalyada oturuyorum.
s.a bende roland pnc960 ver şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. yalnız iki gündür kesiciyi dümeden açtığım zaman geç açıyor yani 15 20 saniye bekliyorum daha önce düğmeden açtığım zaman aniden açılıyordu. açıldıktan sonra kapatıp açıyorum sorun yok aradan yarım saaat geçtikten sonra gene aynı hatayı veriyor. arızanın neden olduğunu bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim. ben antalyada oturuyorum.