Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ruuva Logo

haliluzun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum hemen bence en yakın bir büyük alışveriş merkezine git ve içkilerin üzerinde olan etiketlere logolara bak bence çok güzel çalışmalar var üzerinde.. kopyala demiyorum ama renk, harf seçimleri ile ilham alabilirsin. yukarıdakiler hiçbiri bence bu iş için uygun değil.. ha bu arada önemli bir kriter eğer bu meyhan dıştan panosu ışıklı veya şu lasvegas türü ışıklandırma kullanılacaksa logon daha bir önemli..

dark_aknc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum hemen bence en yakın bir büyük alışveriş merkezine git ve içkilerin üzerinde olan etiketlere logolara bak bence çok güzel çalışmalar var üzerinde.. kopyala demiyorum ama renk, harf seçimleri ile ilham alabilirsin. yukarıdakiler hiçbiri bence bu iş için uygun değil.. ha bu arada önemli bir kriter eğer bu meyhan dıştan panosu ışıklı veya şu lasvegas türü ışıklandırma kullanılacaksa logon daha bir önemli..

kopyalamak değilde ilham almak oluyo bazen. çok güzel bi logoyu görüp etkilenmemek mümkün değil..teşekkürler dostum..

diğer yorum yapan arklarımada çook teşekkürler ilginiz için. eleştiri almak gelişmenin başlangıcıdır derim ben..

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dark_aknc Ben 1. ve 3. çalışmanı daha çok beğendim.Tabiki hepsi güzel ama beğendiklerim arasında 1 ve 3 daha hoş duruyor.emeğine sağlık hepside çok güzeller..

dark_aknc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkürler yorumlarınız için. logoyu değişmedenki haliyle gönderdim 5 numaralı loguyu kullanmak istediler.eleştirileriniz çok işimi yarıcak sağolun..

sovale80

🌟Usta Tasarımcı🌟
1. ve 3. ü beğendim ama fontlar üzerinde degisiklik yapsan daha güzel seyler cıkaracagına eminim..:)

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence 3. çalışmada kareleri birbirinin içerisine girsin ayrıca 4. çalışmandaki ruuva yazısı daha güzel bence o yazıyı 3. çalışmanda kullan emeğine sağlık

Black_Majesty

🌱Yeni Üye🌱
sağ en alt taki dikkatimi çekti eğer restorant veye meyhane gibi biyerde kullanılacaksa gayet güzel.

dark_aknc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler arklar yorumlar için sğaolun

coskun_ert

🌱Yeni Üye🌱
Güzel çalışmalar ama farklı bir bakış vereyim. ilk çalışmada insan bu mekana gidince şişede kaybolacağını sanıyor. Bardak çizimleri de hoş ama klasik gibi geldi, firma isminin su dolu bir bardağın arkasından göründüğünü düşün, yada kadehin, dolu boş olması sorun değil ama camda oluşan bozulmayı çok olmayacak bir derecede uygulasan çok farklı olabilirdi

dark_aknc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel fikriler bunlar teşekkür ederim

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
1-3-5

1 . Biraz daha oynama yaparsan kesin odur... !
3 . Toparla biraz :) o da olabilir
5. Basit sade ve hoş ama bıraz kurumsal bi logo gibi olmus... ;) ellerine sağlık