Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

S.gazi Logo Çalışmam

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logodikey2renkli222.jpg

Selam arkadaşlar;
Sultangazi belediyesi logo yarışması için çalışma yaptım ve katıldım:)
Tarihi bir yeri varmı diye çok araştırdım ama maalesef yokmuş.En güzeli sgb harflerini kullanmak diye düşündüm:)
Yorumlarınızı bekliyorum

Benzer konular

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence başarılı bir çalışma olmuş elinize sağlık yanlız yuvarlağın dışındaki sultangazi yazısını kullanmıyacaksın dimi.Zaten yuvarlağın içinde mevcut :)

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Belediyenin isteğine kalmış artık ben tüm alternatifleri yapıp teslim ettim.Ama bencede gerek yok yazının kullanılmasına:) Teşekkürler yorum için

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
sade ve şık tasarım olmuş ellerine sağlık bencede alltaki yazıya gerek yok

gem@il

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma güzel olmuş ama yıldızlara anlam veremedim

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Görsel olarak güzel görünüyor ancak logonun içerisinde kullandığın efektlerde ne anlatmak istediğini de açıklasaydın daha bilgilendirici olurdu. Ayrıca logo içerisindeki efektler bir belediye logosu için ince kalmış diyebilirim. Uzaktan bakıldığında ortadaki mavi ve yeşil hariç yandaki uygulamaların görünmeyecektir. Bir de neden 8 yıldız..?

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Bizim buranın logosu olucak yani bu :p.. Aynı şekilde bende alttaki yazının ve yukadaki yıldızların fazla olduguna inanıyorum.. ellerine sağlık..

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Teslim etti isen başarılar demekten başka bişi yok güzel görünüyor

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Anlatmak istediğim hiçbir şey yok çünkü anlatacak hiçbir şey yok :) Neden yıldız koydum? alternatif olsun diye çünkü yıldızsız halide var :) 8'in özel bir anlamı yok sadece simetrik olsun diye :) Çizgileri kalınlaştıracağım eğer kazanırsam. bu şekilde baskıya girse o çizgiler çıkmaz farkındayım:) Dilara sizin oranın logosu değil bizim buranın logosu :p

Uzaktan bakıldığında s,g,b desenleri görünsün yeterli.Vurgulanmak istenen yer orası zaten.

Alttaki sultangazi belediyesi durumuna gelincede.Ben zaten kurumsal kimlik çalışması olarak teslim ettim.Yuvarlak alan amblem olduğu için alta logotype kullanmazsak olmuyor bildiğiniz gibi.Örnek olarak gaziosmanpaşa belediyesine bakabilirsiniz.Onlarda aynı bu şekilde kullanıyorlar.
images

Son düzenleme:

mavidenizz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Başarılı bir çalışma olmuş ama yuvarlağın dışındaki yazıyı koymasan daha iyi olurdu

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Anlatmak istediğim hiçbir şey yok çünkü anlatacak hiçbir şey yok :) Neden yıldız koydum? alternatif olsun diye çünkü yıldızsız halide var :) 8'in özel bir anlamı yok sadece simetrik olsun diye :) Çizgileri kalınlaştıracağım eğer kazanırsam. bu şekilde baskıya girse o çizgiler çıkmaz farkındayım:) Dilara sizin oranın logosu değil bizim buranın logosu :p

Uzaktan bakıldığında s,g,b desenleri görünsün yeterli.Vurgulanmak istenen yer orası zaten.

Alttaki sultangazi belediyesi durumuna gelincede.Ben zaten kurumsal kimlik çalışması olarak teslim ettim.Yuvarlak alan amblem olduğu için alta logotype kullanmazsak olmuyor bildiğiniz gibi.Örnek olarak gaziosmanpaşa belediyesine bakabilirsiniz.Onlarda aynı bu şekilde kullanıyorlar.
images

Başkaları hata yapıyor ve bu hatalar başkaları tarafından fark edilmiyorsa.. Fark etmemize ragmen hatayı bizde yapmak zorundamıyız diye bir soru sorayım öyleyse.. :)

Samandıradayım ben :D.. bizim burası huh! :D

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar anlaşamadık bir türlü :) Logotype kullanmak zorundayız sadece amblemle olmaz.Yatay olarak kullanmamız gerekiyor diyelim.Logotype olmazsa nasıl yatay kullanacaksın?Umarım anlatabilmişimdir.Farklı olarak şu yapılabilir..yatay olarak kullanırken amblemdeki yazıyı kaldırırsın yanına yazarsın:)
Belediyeye verdiğim çalışmalarda amblem olan halinde altta yazı yok zaten.

Mc.AnatoliA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmayı teslim etmişsin Başarılar demekten başka bişey kalmıyo =) zaten çalışma sadece ve hoş ;) Sultanqazi'ye Çhoq bile =))

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
28 mayıs perş günü açıklanıyormuş sonuçlar.Buradan haber vereceğim :)

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Haziran ayında gece düzenleyecekmiş belediye orada açıklanacakmış sonuçlar..

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çlaışma olmuş eline sağlık