Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

S Stüdyo logo

AlpaslanCelik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.blogalp.com
Üzerinde dur birazdaha.illede bu şemalde kalacaksın demiyoruz.konu güzel en azından ben stüdyo kelimesini duyunca onlarca şekil canlanıyor kafamda vede renk.Hani Ai çizeyim diyorum:D vectorler üzerinde dur logoyuda beyaz arkaplanda yayınlar kendinde öyle bak logoya derim..

ozkan66

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1
logo.png

2
logo1.jpg

hangisini kullanalım sizce? Yorumlarınızı bekliyorum.önceki ve bundan Sonra Gelecek Yorumlarınız İçin Çok Teşekkür Ediyorum.

ozkan66

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logos.jpg

logonun son hali bu müşteride begendi.Bide Sizin Yorumlarınızı Alalım:)

Son düzenleme:

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
İlginç =)) renkler rahatsız edici umarım baskıda da bu şekilde çıkmamıştır..Cliparta gerek yokmuş bence..Emeğinize sağlık..

abaq

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
abaq.deviantart.com
ne desemki arkadaşım. yazı karakteri kullanmayı denesen ve yazı karakteri üzerind eçalışsan. illaki sıfırdan çizmek zorunda değilsin yani.

ve fotoğraf makinan gerçekten kötü ötesi var olan bir makinaya bakıp çizsen yani..

hayali çizgiler ile çizmişin diyeceim değil, gerçekçi bir yaklaşımla tasarım yapmışın desem değil..

bence her yaptığını buraya atmak ve insanların fikrini almak yerine biraz el becereni geliştirmeyi denemelisin. bunun içinde çok fazla pratik yapman gerek....

abaq

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
abaq.deviantart.com
logos.jpg

logonun son hali bu müşteride begendi.Bide Sizin Yorumlarınızı Alalım:)

özür dileyerek söylüyorum arkadaşım. sen bu işi yapma. herkes tasarımcı olacak değil ya seninde vardır yeteneğin başka alanlarda.

önceki yorumum kendini geliştirdiğin varsayımı üzerine idi.
ama bunu iş olarak yapıyorsan vay halimize.

idil-35

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar ben terimleri fransizca bildigim icin yorum yapmam biraz zor olucak galiba ama yinede soyliyim bir illustrator de plum le ve kesmeden ve shift i kullanarak cizersen daha guzel bir sonuc alirsin bence !!