Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence 1. çalışma logo rengi ve yazıların renkleri olarakta en uyumlu ve bütün o olmuş 2 3. çalışma logo ile yazılardaki renklilkgn aynı oluşu olmamış 4te cok soluk bence emeğine sağlık iyi çalışmalar
bence 1. çalışma logo rengi ve yazıların renkleri olarakta en uyumlu ve bütün o olmuş 2 3. çalışma logo ile yazılardaki renklilkgn aynı oluşu olmamış 4te cok soluk bence emeğine sağlık iyi çalışmalar
teşekkür ederim bana görede en uyumlu çalışma ilk yaptığım çalışma diğerleri alternatif olarak göz önünde bulunsun istedim.Son çalışma ise çeşitli alanlarda kullanılması için baskılarda ve resimlerin üstünde opacity değeri düşürülerek kullanılması için tasarladım...
cok klasık ve bsıt geldı bana yanı hostıng fırmasını anlatabılcek daha guzel fıkırler bulmalısınız. renkler guzel onlarda sorun yokta bence daha bıraz daha calısılmalı. kolay gelsın
bunların hiçbiri olmamış neden diyeceksiniz... bence kendinizden bişeyler katmanız lazım bu logolar piyasada haddinden çok gezinen hazır logo kalıplarına benziyor lütfen bu işleri bu kadar basite indirgemeyin.