Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle emeğinize sağlık,ama şunu söylemek istedim belki sizde farketmişsinizdir kartvizitinizin adres kısmı bana itici geldi, sanki oraya italic yazı tipi kullansanız daha hoş durcakmış gibi,tabi seçim sizin benimkisi sadece öneri...
Emeğinize sağlık. Ders amaçlı yapıldığı için ve siz grafiker olmadığınız için yaptığınız bu çalışmaya iyi yapmıssınız diyebilirim. Grafikerim diyip de daha kötü tasarımları çok gördüm. Fakat sonuç olarak biraz da tecrübe olarak benim söyleyeceğim çalışma olmamış. Emeğinizi kötülemiyorum sakın yanlış anlamayın ama daha çalışmanız gerek . Daha açık konuşayım biraz değil bayaaa bi çalışmanız gerek . Hayatınızda Başarılar...
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.bunu arkadaşım yaptı.zaten kendim yapmış olsaydım mutlaka çok çok daha farklı yapardım. arkadaşım yeni öğreniyor bu tür uygulamaları.. daha doğrusu bu işe bi kaç ay oldu gireli.. benden yardım istedi ama kendisinin yapması gerektiğini söyledim.. buraya da atıp sizin yorumlarınızı gösrmesini istedim.. yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim..
sadelik böyle birşey değil. Daha çok araştırma yapmalı ve beğendiğiniz çalışmaları taklit ederek çalışmalısınız. Elbette bu taklitler çalışma amaçlı kalmalıdır.
Bence sade değil hatta karmaşık olmuş. :S İtalik karakter yerine düz bir karakter dene Bir de kesim payını unutma. Zeminsiz yapmayı dene. logoyu biraz büyült. Yazılarında puntosunu birbirine orantılı yapmayı dene.