Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sade logo tasarımı

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
falogopq1.jpg

Benzer konular

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
güzel çalışma fakat ajans yazısının fontunu değiştirsen 'fa' başlı başına logo olurmuş.
ellerine saalık.

Jakoben

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben begendim ancak ajans logosu icin siyah agirlikli calismazdim ben.. tebrikler

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş ama ajans yazısı braz düşündürüyo

kronos

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş ama bir ajans için hazır bir font kullanmak biraz düşündürücü bence fontun üstünde oynayıp en azında kendine has bir tarz yaratsan daha iyi olurdu

eskontes

🌱Yeni Üye🌱
bence fazla biuğraşı yok. hatta hazır fonttan yola çıkılmış bi çalışma. ajans fontuna bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. bu kadar basit değildir logo tasarlamak. gerçek grafik tasarımcılar ne demek istediğimi anlamıştır.emek lazım.artı yuvarlaklar da neyin nesi? tasarım yapıldıysa uygulanan tüm sembollerin mutlaka bi ifadesi var demektir. ve ben bu logonun ifadesini merak ettim açıkcası özellikle şu yuvarlak şeyleri ???

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel logo hoşuma gitti

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
hazır fontları kullanarakta yapılan çok hoş logolar var
neden logo tasarımlarında illaki uğraş isteyen ve hazır olmayan fontlar bekliyorsunuz anlamadım
ama ajans yazısının fontunu değiştirirsen daha iyi olacak gibi

kolay gelsin
iyi çalışmalar

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
güsel olmuş ama anlaşılırlık açısından renkleri değiştirmen ve fontta oynaman arkadaşlarımızın dediği gibi ii olur emeğine sağlık iyi çalışmalar

KARSLI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ajans kelimesi farklı font ve renkte olsa daha iyi olur.Ayrıca kenar çizğilerini farlı renk yapabilirsin.Başarılar.

aysgl_678

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.aysegulavcu.com
ilk olarak renklere oynamanı tavsiye ederim bide ajans yazısı başka yerde dursa daha ii olur gibime geldi FA logosu hoş olmuş ellerine sağlık

seffa35

🌱Yeni Üye🌱
logoda gölgelendirme kullanmak çok amatörce kurumsal yapıda her zaman zorluk çıkartacaktır. aynı zamanda renk seçimi de yanlış siyahın insan üzerinde kötülük algısı vardır. ben reklamveren olsan böyle bir logoya sahip bir ajansla çalışmazdım.

uguraydogar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sadece fa yazsaydı güzel olurdu, ajans yazısının yeri biraz logoyu basitleştirmiş logolarda renk çok önemli ben olsaydım siyah ve kırmızıyı yanyana kullanmazdım tabi ki herkesin zevk ve bakış açısı farklıdır... geliştirilebilir bir logo tebrikler

straus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ajans kelimesini farkli bir şekilde yapabilirsin madem siyah ağırlıklı kullanacaksın ajans yazısını %50 siyah yap an azından yukarıda patlamasın

Grafipixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazılacakların çoğu yazılıp çizilmiş fakat bir nokta gözden kaçmış. bu çalışma bariz bi şekilde yamuk. logo düz durmuyo biraz eğik kastenmi yaptın bilmiyorum ama eğerki gözünden kaçtıysa hatırlatayım dedim.