Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel olmuş ama bir ajans için hazır bir font kullanmak biraz düşündürücü bence fontun üstünde oynayıp en azında kendine has bir tarz yaratsan daha iyi olurdu
bence fazla biuğraşı yok. hatta hazır fonttan yola çıkılmış bi çalışma. ajans fontuna bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. bu kadar basit değildir logo tasarlamak. gerçek grafik tasarımcılar ne demek istediğimi anlamıştır.emek lazım.artı yuvarlaklar da neyin nesi? tasarım yapıldıysa uygulanan tüm sembollerin mutlaka bi ifadesi var demektir. ve ben bu logonun ifadesini merak ettim açıkcası özellikle şu yuvarlak şeyleri ???
hazır fontları kullanarakta yapılan çok hoş logolar var neden logo tasarımlarında illaki uğraş isteyen ve hazır olmayan fontlar bekliyorsunuz anlamadım ama ajans yazısının fontunu değiştirirsen daha iyi olacak gibi
logoda gölgelendirme kullanmak çok amatörce kurumsal yapıda her zaman zorluk çıkartacaktır. aynı zamanda renk seçimi de yanlış siyahın insan üzerinde kötülük algısı vardır. ben reklamveren olsan böyle bir logoya sahip bir ajansla çalışmazdım.
Sadece fa yazsaydı güzel olurdu, ajans yazısının yeri biraz logoyu basitleştirmiş logolarda renk çok önemli ben olsaydım siyah ve kırmızıyı yanyana kullanmazdım tabi ki herkesin zevk ve bakış açısı farklıdır... geliştirilebilir bir logo tebrikler
yazılacakların çoğu yazılıp çizilmiş fakat bir nokta gözden kaçmış. bu çalışma bariz bi şekilde yamuk. logo düz durmuyo biraz eğik kastenmi yaptın bilmiyorum ama eğerki gözünden kaçtıysa hatırlatayım dedim.