Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
oyun aslında banyoda tıkanmıştı ben onu kapıdan dışarıya çıkarabilmek için anahter deliğini kullandım. yoSa saate nasıl atladın hala aklım almıyo ama finali iyi yapmışsın eline sağlık :)
lola senin oyununa varım ;)

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
oyun aslında banyoda tıkanmıştı ben onu kapıdan dışarıya çıkarabilmek için anahter deliğini kullandım. yoSa saate nasıl atladın hala aklım almıyo ama finali iyi yapmışsın eline sağlık :)

o anahtar deliğide bence çok dahice bende onu görmeden önce tıkandı tamam dedm seninkini gördm baya iyi düşünmüşsn:D

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑

Senin anahtar deliği formatını bozmadan(şekil anlamında) sağına kordon ekledim, anahtar yuvası olan kısım zaten kordonun diğer kısmına benzetilebilirdi(sol kordon)...Sadece şekli farklı algıladım:)
Teşekkürler....Ve yeni süprizim geliyor :D
Buyrun...
hadi bakalım görcez:)

gördün mü :D

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
hackerla7.jpg

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Korkarım bir şekilde kuralları anlatır bakalım ne yapacak? Volkan Bey mümkün mü burada sizi de görsek?

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
efoja ilerki sahnelerden biri için kullanacağım kurguyu yapmışsın :D
çık aklımın içinden :D
Süpersin.........

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
ruyava2.jpg

Hacker'ımız aslında rüya görmektedir. Çoktan bilgilerle kaçmıştır. Rüyasında sahip olduğu bilgiler sayesinde zengin olmuş; çok tutulan bir dizinin yapımcılığını üstlenmiştir. O kadar çok tutulmuştur ki bu dizi, Emmy ye aday gösterilmiş ve yabancılar tarafından bile devamı nasıl olacak diye merakla beklenir olmuştur. Ancak dizinin konusu için kendi hayatından esinlenmiştir...

Son düzenleme: