Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oyun aslında banyoda tıkanmıştı ben onu kapıdan dışarıya çıkarabilmek için anahter deliğini kullandım. yoSa saate nasıl atladın hala aklım almıyo ama finali iyi yapmışsın eline sağlık lola senin oyununa varım
oyun aslında banyoda tıkanmıştı ben onu kapıdan dışarıya çıkarabilmek için anahter deliğini kullandım. yoSa saate nasıl atladın hala aklım almıyo ama finali iyi yapmışsın eline sağlık lola senin oyununa varım
Senin anahtar deliği formatını bozmadan(şekil anlamında) sağına kordon ekledim, anahtar yuvası olan kısım zaten kordonun diğer kısmına benzetilebilirdi(sol kordon)...Sadece şekli farklı algıladım Teşekkürler....Ve yeni süprizim geliyor Buyrun...
Hacker'ımız aslında rüya görmektedir. Çoktan bilgilerle kaçmıştır. Rüyasında sahip olduğu bilgiler sayesinde zengin olmuş; çok tutulan bir dizinin yapımcılığını üstlenmiştir. O kadar çok tutulmuştur ki bu dizi, Emmy ye aday gösterilmiş ve yabancılar tarafından bile devamı nasıl olacak diye merakla beklenir olmuştur. Ancak dizinin konusu için kendi hayatından esinlenmiştir...
Ben aslında sonradan bir şekilde hippiye dönüşür sanmıştım, kısmet değilmiş. Düşünsenize Hacker hırsızlığı bırakmış zafer işaretiyle dolaşıp duruyor. Bakalım neler olacak?