Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sağ lobu mu, sol lobu mu?

N/A8

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben demiştimde kabul etmemişler silmişler :D

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
ne yani sabahtan beri benim başım boşuna mı döndü :emo:
kaç kere yerimden kalkmak zorunda kaldım.
aşağıdan, yukarıdan, sağdan, soldan bakıcam diye :))
dönüyor işte :) sağ sol farkeder mi :p

MiKrOp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zzzzzzz

Üffff yeter başım döndü. bu kadın resmen çivt taraflı dönüyor işte. bir süre sağ dönüyor sonra sol.dikkatli bakıldıgında ufak bir göz yanılması gibi geliyor önce ama, bu kadın birkaç saniye aralıkla her iki yönede dönüyor. vede başım döndü..... yeterrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Teoriye göre benim sağ lobumu kullandığım ortaya çıkıyor.Ama özelliklerine bakınca ya gözlerimde bir sorun var ya da kaynakta.Çünkü ben daha çok mantıksal, matematiksel, analitik ve stratejik konularda daha baskın bir etkiye sahibim...

kullanici1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
uzun sur e baktim saga donuyor, bi ara sol gibi oldu ama sag diyorum sayisalci değilmiyim yani :D:D işimi birakmam icin bir neden daha :D:

yalandan korkarım

🌱Yeni Üye🌱
kimi kandırmaya çalışıyorsunuz, böyle basit oyunlarla.kadın belli bisüre sola dönerken daha sonra soğa dönmeye başladı. millette kendini sınıyor böylelikle öylemi:D Arkadaşlar kanmayın :)

kahan.35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mantık açısından da sola doğru dönüyor bence çünkü resimdeki figürün sol ayağı havada sol ayağınızı havaya kaldırıp geriye doğru dönün bakalım ne tarafa döneceksiniz

daisy içimden bi ses bu dönüş hareketini denediğini söylüyor,:p
neyse yaa konu dikkat gerektirmiyor (bence),
bayan saat yönünde dönüyor (sağ lob),
ayrıca bişi daha benim dikkatimi çekti,
bayan saat yönünde dönerken aynı zamanda ileri/geri hareket ettiğini farkettim,
yada bana öyle geldi bilmiyorum ama bayanın yüzü bize dönükken sanki biraz öne eğiliyor,
arkasına döndüğü zamanda omuzlarından geri yatıyor gibi geldi bana,
:(

dookie

🌱Yeni Üye🌱
Hiçbir saatin böyle bir yönü yoktur. Doğru bir cevap werebilmemiz için aşağıdan yada yukarıdan bakıyormuş gibi düşünmemiz lazım. Yukarıdan da aşağıdanda baksak bayanın sol bacağı ve sol kolu havada o da o yönde dönüyor. Dolayısıyla saat yönünün tersine dönüyor. Ben beynimin her iki lobunun da çalıştığını daha gerçekçi testlerden biliyorum.

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
yarım saat baktım uzaktan baktım yandan diğer yandan yukardan baktım çok yakınan baktım hep saat yönü şimdi bir daha baktım yine saat yönü
kesin benim sol beynim yokheralde:)

düzeltme
bu dumuyo 2 paket sigara içtim bu bir sağbir soladönüyo kandırmıyonuz demi
bakın ben kaldıramam böle şeyleri çıldıracam ya
artı bir tartışma sağamı solamı arkadaşlar saat yönü diyo saate nerden bakrsanız bakın hep sağdan sola döner bunu tersini ispatlıyacak arkadaş varmı(tabii saati tam olarak göreceğin açıdan)
sağ sol tartışması değil bu saat yönü saat yönü tersi yani sağdan sola soldan sağamı dönüyor meselesi

Son düzenleme: