Üzgünüm ama eleştirilerimin birçoğu olumsuz yönde olacak. Lütfen öneri olarak algılayınız. Amaç "gelişmek" ve "geliştirmektir".
Öncelikle emeğinize, düşüncenize ve yüreğinize sağlık diyorum. Görsellerle, "NET OLMASA DA" bir şeyleri yakalayabildiğinizi düşünüyorum. Ayrıca sloganınızı "DÜŞÜNCENİN DE ORGANİKLEŞMESİ" açısından değerlendirerek beğendiğimi söyleyebilirim. "ORGANİK DÜŞÜNMEK"...
Kulağa hoş geliyor ve değişik şeyler uyandırıyor.
Ama takdir edersiniz ki; "SADECE ORGANİK DÜŞÜNMEK" yetmiyor. Bu açıdan değerlendirildiğinde biraz zayıf kalmış gibi. Yazı karakteri seçiminde daha dikkatli olmanız gerektiğini düşünüyorum ve sloganı kenarlara çok yakın çalışmamanızı tavsiye ederim (bu; ilk çalışmanız olduğu düşünülerek, ikinci ve üçüncü çalışmalarınızda aynı hataya düşmemeniz adına yapılmış bir tavsiyedir).
"ORGANİK TARIMA DESTEK VER" ibaresinde uygulanan efektin, sadece "ORGANİK" kelimesine uygulanmak istendiğini düşünerek, "TARIMA DESTEK VER" ibaresindeki "yazı etrafında bulanıklık ya da gereksiz efekt" hatası konusunda daha dikkatli davranmanızı öneriyorum.
Son olarak; en önemli ayrıntı olarak gördüğüm "açıklama metni" konusunda size bir önerim olacak müsaadenizle.
Üzülerek fark ettim ki; "Yarışmanın Amacı" paragrafını "olduğu gibi" kopyalayıp oraya yapıştırmışsınız.
( "Gelecek nesilleri....." diye başlayıp "uzun vadeli tarım için," diye biten bölümden sonraki cümle devamında "afiş tasarımları ile toplumun bilgilendirilmesini sağlamak ve dikkatini çekmek" ibaresi yer alıyor.
LÜTFEN BU KONUDA daha duyarlı olunuz. :angel:
Belirttiğim gibi, bu eleştirileri lütfen öneri olarak algılayınız. Zira daha başarılı işlere imza atacağınızı düşünmekteyim.
İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ ÇALIŞMALARINIZI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.
Saygılarımla...