Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sağlık İçin Organik Düşünün -1

glsm86

🏅Acemi Tasarımcı🏅
EUpTk.jpg

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen yarışma şartnamesinde de belirtildiği gibi; çalışmanızın orijinal boyutunu baskıya uygun (297x420 mm ve 150 Dpi) olarak saklamayı unutmayınız.

Başarılar dileriz.
Grafikerler.net Yönetimi​

Dikkat: Önemli Duyuru!!!

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
:) Üzgünüm ama eleştirilerimin birçoğu olumsuz yönde olacak. Lütfen öneri olarak algılayınız. Amaç "gelişmek" ve "geliştirmektir".

Öncelikle emeğinize, düşüncenize ve yüreğinize sağlık diyorum. Görsellerle, "NET OLMASA DA" bir şeyleri yakalayabildiğinizi düşünüyorum. Ayrıca sloganınızı "DÜŞÜNCENİN DE ORGANİKLEŞMESİ" açısından değerlendirerek beğendiğimi söyleyebilirim. "ORGANİK DÜŞÜNMEK"...:) Kulağa hoş geliyor ve değişik şeyler uyandırıyor. :)

Ama takdir edersiniz ki; "SADECE ORGANİK DÜŞÜNMEK" yetmiyor. Bu açıdan değerlendirildiğinde biraz zayıf kalmış gibi. Yazı karakteri seçiminde daha dikkatli olmanız gerektiğini düşünüyorum ve sloganı kenarlara çok yakın çalışmamanızı tavsiye ederim (bu; ilk çalışmanız olduğu düşünülerek, ikinci ve üçüncü çalışmalarınızda aynı hataya düşmemeniz adına yapılmış bir tavsiyedir).

"ORGANİK TARIMA DESTEK VER" ibaresinde uygulanan efektin, sadece "ORGANİK" kelimesine uygulanmak istendiğini düşünerek, "TARIMA DESTEK VER" ibaresindeki "yazı etrafında bulanıklık ya da gereksiz efekt" hatası konusunda daha dikkatli davranmanızı öneriyorum. :)

Son olarak; en önemli ayrıntı olarak gördüğüm "açıklama metni" konusunda size bir önerim olacak müsaadenizle.
Üzülerek fark ettim ki; "Yarışmanın Amacı" paragrafını "olduğu gibi" kopyalayıp oraya yapıştırmışsınız. :(( "Gelecek nesilleri....." diye başlayıp "uzun vadeli tarım için," diye biten bölümden sonraki cümle devamında "afiş tasarımları ile toplumun bilgilendirilmesini sağlamak ve dikkatini çekmek" ibaresi yer alıyor. :( LÜTFEN BU KONUDA daha duyarlı olunuz. :angel:

Belirttiğim gibi, bu eleştirileri lütfen öneri olarak algılayınız. Zira daha başarılı işlere imza atacağınızı düşünmekteyim. :)

İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ ÇALIŞMALARINIZI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM. :) Saygılarımla...

glsm86

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler yorumun için evet bazı eksiklerim var haklısın ama bunların bir kaçı bilinçli yapılmıştır tekrardan bir çalışma yollarmıyım bilmiyorum bu afişide kısa bir süre zarfında yapmak zorunda kaldıgım için kusurlarım vardır sonucta hatasız kul olmaz