erdemirs
🏆Pro Tasarımcı🏆
Selamlar, kendi portfolyo sitem için bir tasarım çıkardım, yorumlarsanız sevinirim.
kardeşim ilk yorum benden olsun çok şık olmuş
eline sağlık ama ekranda tam görünürmü acaba ? boyutu enlemesine büyük geldi ama
begendim ben bide arkadaslarında biz yokuz bak yorumluyoruz thanks yokmu
Dostum "Sites" kısmında Grafikerler.Net diye verdim ama yorumlayanların hepsini tektek vermek biraz kastıracak hehehe
Teşekkür ederim kardeşim yorumun için. Öncelikle, siteyi tam ekran flash düşünüyorum. İmajın görünür hali 1110px, site içeriğinin konumlandığı genişlik 910px, yani içeriği kullanıcı her halukarda görecek, geriside arkaplan olduğu için en kötü ihtimalle yanlardaki maviliklerden 70px kadar kırpılacak (bildiğim kadarı ile, 1024x768 çözünürlük için kabul edilen max site genişliği 980px). Daha yüksek çözünürlüklerde bakıyorlarsa zaten problem yok o arkaplan daha da yanlara doğru devam edebiliyor..
tamam kardeşim sen bana bakma alınganlaştım buaralar
güzel olmus gercekten kardeşim bitince haber ver hitini arttıralım
Bu tür tasarımların üzerindeki yazılar genelde hazır şablonlarda olur ama umarım sizinki öyle değildir, kendi emeğinizi sergilemişinizdir, güzel tasarım...
Hangi tasarımcılarmış bunlar ben elimde bir yazı yoksa türkçe koyarım gidip de latince bir yazı koymam heralde ama hazır site şablonlarında genelde bu şekilde olur, ha ya siz hazır site şablonu yapıyorsunuz, yada ......O yazılar bu sitede bulunuyor aslen, tasarımcıların elinde içerik namına herhangi birşey yoksa, buradan alıp örnek text olarak dolduruyorlar, bende haberler kısmına henüz birşey yazamayacağım için bu örnek textleri bastım. Benim emeğim yani (he tabii Dünya'yı ben çizmedim )...
Sağol
Hangi tasarımcılarmış bunlar ben elimde bir yazı yoksa türkçe koyarım gidip de latince bir yazı koymam heralde ama hazır site şablonlarında genelde bu şekilde olur, ha ya siz hazır site şablonu yapıyorsunuz, yada ......
Emeğe saygı duymak gerek kim olursa olsun...
güzel ama renk biraz açık olsa alttaki yazılar daha net okunacak..ya da ben miyop olduğumdan okuyamadım
dünyada sorun var sanırım... duruşunu önemsemiyorsanız sorun yok... önemsiyorsanız türkiye kuzey kutbunun çok yakınında... bunun dışında FLASH tabanlı siteler ilerleyen zamanda revaçta olma ihtimali olan siteler... google dışında tabi... arama motorlarını önemsiyorsanız buna dikkat etmeniz gerekiyor sanırım... değilse takmayın...
başarılı bir çalışma, renk uyumu, düzen falan... kişisel olduğu içinde kişiyi yansıtması gerektiğine inanırım...
naçizane fikrim budur...
hıh... güzel olmuş canım...sade ve derin...mavi ferahlık veriyo ama aynı zaman da kendine çeken bi havası var...eline sağlık...kendine zaman ayırman güzel...bitir bunu en yakın zamanda...
Tabii piyasadan haberdar olmak lazım herşeyden önce, Lorem Ipsum çok yaygın kullanılan bir örnek metin çeşididir, oradaki metnin mantıklı bir anlamı yoktur bildiğim kadarı ile, bir kaynaktan okuduğumca Lorem Ipsum metni yıllardan beri baskı ve yazı işlerinde örnek olarak kullanılır. Ayrıca "bir kismi cicero'nun aci üzerine yazdigi bir denemesini ihtiva eden fakat gerisi latinceye benzetilmek üzere sallanmis harfler bütünü" diye de ekşisözlükte bir yorumda geçer ki doğru olduğunu biliyorum bende...
"Hazır site şablonu" yapmıyorum, kendime bir site yapmaktı amacım, bahsettiğim gibi tasarımı yaparken elimde yazacak yazı olmadığından ve o kısmını düşünmek istemediğimden kullandığım bir yöntemdir, her işimde de kullanırım...
Türkçe metin için de Türkçe bir site yapmış olmak gerekiyor zaten, farkettiysen sitenin dili İngilizce, ayrıca Lorem Ipsum metni için latince demek biraz yanlışta olacaktır, nitekim latince temeline sahip ama sallama kelime/cümlelerden oluştuğunu biliyorum...
Araştırmanı ve daha detaylı bilgi edinmeni tavsiye ederim.
siten gayet hoş olacak eline sağlık arka fondaki dünya animasyon şeklindemi yoksa durağanmı olacak bu arada bende lorem ipsumculardanım eğer inglizce içeriğe karşı iseniz buyrun TÜRKÇE LOREM IPSUM Lorem Ipsum - All the facts - Lipsum generator