Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sahsi Kartvizit Calismasi Haluk ARTUK

sha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kendim icin hazirlamis oldugum bir kartvizit calismasidir.. Tamami ile kendi tasarimimdir hir bir yerden alinti degildir..Degerlendirmeler icin simdiden herkese tesekkür ederim... iyi paylasimlar...

kartvizitbos.jpg

Benzer konular

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
basıldığında yazıların okunulabilirliliği konusunda şüphem var ancak tasarım olarak fena değil

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Klavyenizin "Ş" tuşu çalışmıyor sanırım.

Arkasında ki sis havası oldukça (siyah tonlatı ile) ön planda olduğu için, adres kısımlarınında geleceğini düşündüğümüzde yazılarınız karmakarışık görünecektir.
Derlemenizde fayda var diye düşünüyorum.
Emeğinize sağlık.

sha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Klavyenizin "Ş" tuşu çalışmıyor sanırım.

Arkasında ki sis havası oldukça (siyah tonlatı ile) ön planda olduğu için, adres kısımlarınında geleceğini düşündüğümüzde yazılarınız karmakarışık görünecektir.
Derlemenizde fayda var diye düşünüyorum.
Emeğinize sağlık.

evet klavyemde Ş tusu olsa calisir fakat almanca klavye kullandigim icin almanyada pek kullanilamayan bir harf o yüzden bu sekilde yazmak zorundayim.. yorum icin tesekkür ederim...

96092457.jpg

Son düzenleme:

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
ben ne iş yaptığınızı merak ettim, dövmecilik? heavy metal müzik mağzası?
literatürde "kiç" olarak tanımlanabilir bir çalışma. arkadaki kurşun lekeler ne kadar güzelse bunu kullanım biçiminiz o kadar çirkin malesef. anlaşılması, okunması zor bir iş.

Mesela adam 85X55cm metal bir plakanın kenarlarını küçük daireler şeklinde kesiyor, tam ortasına 5.5 punto ismini yazıyor, kalan bilgileri arkasına basıyor.

ama o 5.5 puntoluk isim sizinkinden daha kolay okunuyor.
Tabi amacınız kartı verdiğiniz kişinin kafasını karıştırmaksa onu bilemem :)

iyi çalışmalar...

sha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben sizin kic dediginiz literatürünüzü bilmiyorum, ayrica ne metalciyim ne tenekeci.. ben kendi capinda photoshop ile ugrasan biriyim. yaptigim seye saygi göstermeni beklemyiorum ,sonucta zaman harcamis karsinizda kisi ama eminim bunada saygi göstermeni beklemek kendi adima saygisizlik olur.. tesekkür ederim yorumlarin icin ...

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
yani sabahtan akşama kadar çöpkutusunu tekmeleyen bi sokak çocuğu da emek harcıyor. Saygı duyup bu gürültüye katlanır mısınız?

yazdığım şeyler, yapmak istediğiniz şeyin nası olması gerektiğiyle, sizin bunu anlama tercihiniz karakterinizin nasıl olduğuyla ilgili...

kartviziti niye basıyorsunuz? ne amaçlıyorsunuz? sizin çalışmanız buna yanıt veriyor mu?
zaten veriyor diyosanız lütfen bastırın herkes çok beğenecek eminim

makbulecelik34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım emegine sağlık ma genellikle biz tasarımcılar kartvizitte daha okunur ve sade şeyler tercih ederiz yapılan tasarım öncelikle göz yormamalı emegin ve bizimle paylaştıgın için teşekkür ederim ama sakın yanlış anlama kötü değil sade olsa daha iyi olur... kolay gelsin tasarımlarının devamını bekliyoruz :)

sha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
asLa yanlis anLamam sonucta ben sadece bu kartviziti yaparken sadece gözüme hos göründügü icin sizlerle paylasmak istedim tabikide sizlerin yorumlari benim icin önemli ben bunu is olarak icra etsem tabikide dedigin gibi gözü yormayacak fontlar kullanirim , formatina uygun yapmaya calisirim ,degerlendirmen icin tesekkür ederim..

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Öncelikle siz kimsiniz ne iş yapıyorsunuz ? .. Bu kartviziti cüzdanına atan biri çıkardığında.. Kimin kartı diye hatırlayacak bu kartı?.. Siz önce bunu cevaplayın ona göre yorum yapayım?

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
arka kısım çok karışık olmuş fontlarda daha sade olabilirdi
elinize sağlık

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
ben sizin kic dediginiz literatürünüzü bilmiyorum, ayrica ne metalciyim ne tenekeci.. ben kendi capinda photoshop ile ugrasan biriyim. yaptigim seye saygi göstermeni beklemyiorum ,sonucta zaman harcamis karsinizda kisi ama eminim bunada saygi göstermeni beklemek kendi adima saygisizlik olur.. tesekkür ederim yorumlarin icin ...

O zaman siz photo shop cusuz... ve neyi neden yaptığınızı bu yüzden bilemiyorsunuz.. Şekillerin, karakterlerin, renklerin v.b. tüm objelerin bir çağrışım, bir psikolojik etkisi olduğundan bi habersiniz.. Bu durumda yaptığınız şey bir tasarım değil.. bir kaç güzel (size göre) objeyi bir araya getirmektir..

Bende bu şekilde bakıp yorumluyorum.. Güzel olmuş..

futRos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gayet güzel olmuş fakat bir kartvizit gibi değil bence..