Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sakarya Tanıtımı

KDR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.akaid.net
Sakarya için hazırladığım 700x1000 mm ölçülerinde afiş çalışmam

sakaryap.jpg

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Butun Sakarya yi icine koymak zorundamiydin.

Ana oge hangisi diye sorsam

Fotograf mi?
Desen veya zemin mi?
Metin mi?

3 de yok degilmi. O halde

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
afişi yapmaktaki amacın neydi onu ön plana çıkarsaydın daha iyi olurdu bence.kolay gelsin

KDR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.akaid.net
Bir öğrencinin Okuldan istedikleri bir çalışma için hazırladı.. Şehrimizi Tanıtalım

pLayer1_mtn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.videonette.com
Hemşerim düşünce güzel ama Sakarya haritasını ele alıp ilçe ilçe tanıtman biraz göz yorucu olmuş daha sade şeyler denmelisin.Ortaya Çark caddeisini koyarak başlayabilirsin mesela :)
+Rep.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir öğrencinin Okuldan istedikleri bir çalışma için hazırladı.. Şehrimizi Tanıtalım

tamam şehrinizi tanıtmışsınız ama şehrinize gelmek isteyen birisine ne hitap ediyor ya da edecek onu öğrenmek istiyorum.

alim sivasli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
abı ben cok beğendım harıka olmus senın de hoşuna gıttıyse kullan bence sakarya daha nasıl ıyı anlatılabılırkı cok begendım

KDR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.akaid.net
Olumlu yada olumsuz sonuçta bir istek vardı ve karşılandı illaki yorumlarınız önemli ,
Benim amacım sadece öğrenciye yardımcı olmaktı :) teşekkür ederim herkese görüş bildirdikleri için :) Mersi

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Çalışmanız çok karışık olmuş lakin çok güzel başarınızın devamını dilerim.

KDR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.akaid.net
Çok Teşekkür ederim Karışık bişey olması istendi ha ben karışık yapmazmıydım onuda bilmiyorum bişey istendi ortaya bu çıktı :)

arda54irem

🌱Yeni Üye🌱
Sakaryalıyım... Dışardan bakan biri olsam.. Bu ilde ne var dememe neden olurdu. Gerçi senden bu tarz birşey istenmiş... Yinede tasarımcı olarak, biraz sadeleşmesinden yana yönlendirme yapsan iyi olurdu diye düşünüyorum. Ellerine sağlık

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışma tool kullanımı bakımından çok başarılı fakat arkadaşlarında bahsettiği gibi tasarımda diğerlerinden daha çok ön plana çıkan birşey yok buda 3ayrı ayrı tasarımlar gibi göstermiş.Gereken yer tam olarak ön plana çıkartılmamış.Bunun sonucundada resim çok karmaşık olmuş...

İyi çalışmalar...

yılmaz06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma biraz göz yoruyor karmaşık bir hal almış gibi mesela Sakarya ile özdeşleşmiş bir anıt veya figür ve güzel bir sloganla daha sade birşey olabilirdi ama istekler bu yönde olunca bir şey diyemiyorsunuz.. Elinize sağlık ...