Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Salyangoz kremi afiş

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
salyangozafi.jpg

salyangozafi2.jpg

Arkadaşlar iki adet çalışma yaptım..
Sizce hangisi güzel.. Yada güzel olan varmı :)

Benzer konular

heartbreaker1287

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.teknografiker.net
üstteki afiş göze hoş geliyor, fakat alttaki afişte arkafondaki bayanın blur efekte olması bence fazla hoş olmamış, net olsaydı daha iyi olabilirdi belki...

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üstteki afiş göze hoş geliyor, fakat alttaki afişte arkafondaki bayanın blur efekte olması bence fazla hoş olmamış, net olsaydı daha iyi olabilirdi belki...

Vakit ayırdığınız için çok teşekkürler...
İkinci çalışmamda bayanı oşekil göstermemin sebebi öndeki objeye odaklanıldığında, arkadaki objenin görünüşünün bu yönde olacağı sebebiyle...
Kolaylıklar diliyorum

cloudnight1989

🌱Yeni Üye🌱
Nedense bana kahverengi tonları hep çikolayatı hatırlatır o yüzden 2.si bana göre amacına daha uygun düşüyor :)

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Üstteki afişin renk tonlarını değiştirmelisin logodan yola çıkabilirsin renkler için kolay gelsin

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışma güzel ama isim çok kötü

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışmalar çok güzel ama mecitefendi yazısı sanki salyongöz yazısını bastırmış gibi

greenblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2. çalışmanız amacına uygun fakat bence de bayanın blurlu olması pek hoş görünmüyor. en azından biraz daha belirgin olabilir bence... emeğinize sağlık.

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
blurlu bayana bakınca gozlerım bozuluyormus gıbı oldu... hıc hos dııl bence.. mantık dogru belkı ama olmamıs yaa...
1 calısman guzel olmus ama o kutuyu bıraz daha buyut derım, bırde renklerını degıstır, kahverengı olmasın sadce....
kolay gelsın ellerıne sağlık

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
kahverengi çok bogmuş üst kısmını yeşil alttaki dalgayı kahve bırakabilirsin... 2. çalışmada salyangozu ya kaldırmalısın ya da vektörel daha şirin birşey koyabilirsin... emeğine sağlık