hepsi benim yaptığım uygulamalardır arkadaşlar
E ersinonat 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 26 Ocak 2008 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 27 Ara 2010 #1 hepsi benim yaptığım uygulamalardır arkadaşlar
U ulukol 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 10 Nis 2009 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 21 Ocak 2011 #2 ersinonat' Alıntı: hepsi benim yaptığım uygulamalardır arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Çoğu kelimesi yerine(kaldıki öyle değil) hepsi demen yalan olduğunu ortaya koymuş. Çoğu giydirmeleri ve tasarımlarını biz yapıyoruz.
ersinonat' Alıntı: hepsi benim yaptığım uygulamalardır arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Çoğu kelimesi yerine(kaldıki öyle değil) hepsi demen yalan olduğunu ortaya koymuş. Çoğu giydirmeleri ve tasarımlarını biz yapıyoruz.
E ersinonat 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 26 Ocak 2008 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 25 Nis 2012 #3 yaw kimsin bilmiyorum ama farkındaysan uygulamalar benim demişim dimi tasarım demedim... ve bana kim olduğunu bi söyle bakalım ya bu kadar zoruna gittiyse bi tanımam lazım ...
yaw kimsin bilmiyorum ama farkındaysan uygulamalar benim demişim dimi tasarım demedim... ve bana kim olduğunu bi söyle bakalım ya bu kadar zoruna gittiyse bi tanımam lazım ...