Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Samsun Vinç Logo Çalışmam

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben birşey göremiyorum

uzman_reklam

🌱Yeni Üye🌱
samsunvinc.jpg

arkadaslar kusura bakmayın forumda daha yeniyim o yüzden

Son düzenleme:

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟
vınc fırmasıyla alakası olmayan bır logo,renk secımı cok kötü.yinede emegınıze saglık

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
vınc fırmasıyla alakası olmayan bır logo,renk secımı cok kötü.yinede emegınıze saglık

Katılıyorum. Özellikle de renk konusunda. Ben senin yerinde olsam "V" harfinin kollarından biriyle vinç yapmayı denerdim... Örneğin "v"nin sağ kolu vinç olur ve en sondaki "ç" harfini yerine yerleştirirkenki görüntüsü çizilebilir.

Kolay gelsin. Başarılar...

Beyazsair

🌱Yeni Üye🌱
Eline Saglık Ama biraz Daha Ugrasilsa Daha iyi bir Hale Getirebilir. kirmizi TON agir Olmus Renk Kısmını Değiştirsen ve biraz da efekt Daha güzel Olabilirdi. yinede Tebrikler.

uzman_reklam

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlarınız için teşşekür ederim.. kırmızı rengi seçme sebebim samsun firması olduğu için kırmızı yı seçtim benim fikrim aslında sarı ile füme rengi idi birazda müşterinin katkısı oldu..

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence 2. logoyu çöpe at, birincideki vinç çizimi üzerine yoğunlaş. ama o sağdaki atatürk çizimini kaldır.

ben atatürk ve türk bayrağının kurumsallarda kullanımına çok karşıyım. bir firma pisliğe bulaştığında, battığında, vs olumsuz olaylarla karşılaştığında logosundaki bayrak veya atatürk'e de zarar vermiş oluyor. gerçi sizin koyma amacınız samsundaki bilindik atatürk heykeli ama aynı sonuca gidiyor.

bir ikinci sebep ise olmamış orda, hem sönük kalmış, hem alakasız kalmış.

v harfi ile vinç yapıp ç yi kaldırmak güzel bir fikir. bence selmanist doğru bir fikir vermiş

yine de ellerine sağlık, iyi çalışmalar...

uzman_reklam

🌱Yeni Üye🌱
fikir ve düşüncelerin için tşkr ederimm üzerine düşecem..

turhan287

🌱Yeni Üye🌱
V harfine i yi ipe asılmış gibi sarkıtabilirsin atatürk heykeli alakasız olmuş renkte daha koyu basık tonları dene