Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sanat dergisi kapağı

GraphiClubeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
globalanatomidergisoncomo3.jpg

vize calısmasıydı.puan düşümü 50 üzerindendir.bakalım siz kac vericeksiniz.

Benzer konular

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhaba az önce google da grafik tasarımı aratırken sitenizi buldum ve tereddütsüz üye oldum:>Gerçekten çok kaliteli bir site olmuş.

Ben Meslek lisesi grafik tasarım okuyorum...Okulda pek fazla karakalem çalıştırmadılar bu seneye kadar da bunun öneminin farkında olamadım.:( Okulumuz matbaa öğretmenliğine puan veriyor.Bu sene orayı yazacağım...

Sizce matbaa öğretmenliği okuyup Çok başarılı bir grafiker olabilir miyim?Ya da daha da önemlisi grafiker olabilir miyim:sad:

Daha 1 Ay Geçmedi Maaşallah Tebrikler Gerçekten Güzel çalışma ;)

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bi çalışma tebrikler ben çok begendim emegine sağlık

GraphiClubeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cok tesekkur ederım hepınıze.ama the matrix,ben bahsettıgın kısı degılım:) GraphiCluber-Graphiquer.

bixbite

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Zeminde kullanılan figür güzel ama font, renk ve karakter seçimi konusunda problemler var bence. Ayrıca ıssn numarası yani barkod o kadar uzun olmaz dergilerde aklınızda olsun daha küçük kullanmanız iyi durur. Eline sağlık

gogo47

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fena değil kardeş ama sanırım orda "bürok" demişsin o "barok" olmayacak mıydı,renklerin seçimine ve barkotun boyutuna biraz daha dikkat etsen hiç fena sayılmaz aslında:)benim 50 üzerinden vereceğim notum 35

GraphiClubeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eywallah kardesım.15 puan da gozumuzun sadakası olsun nabalım :)

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Konu kadınken hazır bulduğunu düşündüğüm erkek modelini koymanız bence emeğinize uymamış..

zecekic

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğine sağlık lakin fontlar sorunu olabilir kanısındayım..
Mesala "Bürok Akımın çarpıcı noktaları"

abbesusse

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.abbesusse.blogcu.com
Zeminde kullanılan figür güzel ama font, renk ve karakter seçimi konusunda problemler var bence. Ayrıca ıssn numarası yani barkod o kadar uzun olmaz dergilerde aklınızda olsun daha küçük kullanmanız iyi durur. Eline sağlık

bu yoruma katılıyorum ve barkod konusunda kullandığın barkod UPC, sen ise EAN-13 kodunu kullanıcaksın.

GraphiClubeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında bıraz daha ozen gostermelıydım.ama bu kapak el ile boyama oldugundan sadece taslak olarak hazırladım.o yuzden ozen gostermemıstım bıraz.yorumlarınız ıcın tesekkurler

Konu kadınken hazır bulduğunu düşündüğüm erkek modelini koymanız bence emeğinize uymamış..

ıcerıkle fıguru eslestırmek aklıma gelmemıstı.ama ben eskıden kullanılan golge saatler den bıseyler yapıyım dıye cıktım yola. ve buldugum en uygun fıgur buydu.evet ıcerık kadın.ama konu sanat dergısı dıe dusundum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

senkronize

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tipografi sorunu var çalşmanızda,tex boyutları ve aralarındaki stil farklılıkları dikkat dağıtıyor...