sansiri
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bana en çok uyan logonun bu olduğuna inanıyorum ve umarım bana uğur getirir. kartvizitimde kullanmaya başladım bile birde sizlerden aldığım eleştirileri değerlendirmek isterim.
Volkan Beye katılıyorum okunma sıkıntısı mevcut. Ayrıca bende grafikten öte çalışma seramik etkisi uyandırdı
Neden? Gerçekten anlam veremediğim bir şekilde bende de seramik firması çağrışımı yaptı :S çizim ve renk kullanımına lafım yok ancak bu etkiyi nasıl giderirsin bilemedim.. :worried:
bu s harfi olarak kullandığım kuğu şekli hazırdı ben sadece onu kendime göre deforme ettim. ama dediğim gibi sizlerden gelen msj lar doğrultusnda düzeltmeler yapıyorum içime sinen olursa eklicem ama şuana kadar tam olarak beni anlatan bişi bulamadım
asılnda kendine logo çizmek bukadar zor olmamalı elegüne hemen bişiler çiziyoruz ama kendimize gelince olmuyor :s
Bencede öyle. :smile:Kullanıcı adınızı bilmeyen herkesin "ansiri" diye okuyacağı bir çalışma yapmışsınız. "S" harfi (yanılmıyorsam tavuskuşu çiziminiz)de biraz kaybolmuş. "S" harfine vurguyu daha iyi yapabilirseniz ve "S" ile "ansiri" arasındaki espası ayarlarsanız güzel bir iş çıkacak gibi.
evet üzlmeyin ben kendime dürüst olabilecek kadar samimi konuşuyorum ve kendime güveniyorum ama sadece zor beğeniyorum bukadar. bunuda eklememin sebebi sizlerden gelebilecek yapıcı eleştirilerdir.
volkan tekin arkadaşım sen her çizdiğin tasarımı sonuçlandımı diyorsun. yada hiç done kullanmadan direk çiziyormusun bu çoğunlukta da olsa ilk kendine bişiler ararken mesela done arasın bişiler çağrıştırması için yada ilham kaynağının gelmesini beklersin.
ilham beklerken uzunda sürebilir ben çağrıştırması taraftarıyım. ama asla kopyacılık değil kopyacılık olsa böyle rahat konuşmam
sizlere yaptığım ve kabul edilen logolardan birini göstermek istiyorum.
bu bayraklarda gördüğünüz logoyu tamamen kendim çizdim.
Bodrum Müzesinde duvarda bulunan görsellerin fotolarını çekip Anforayı direk ona uygun çalıştım.
Mausellos ise birebir fotoğrafı üzerinden, heykelleri ile birlikte çizdim.
yani buna kopyacılık denebiliyorsa ve böyle yapan grafiker değilse 13 senedir ne olarak çalışmışım acaba