Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sansiri grafik tasarım logom

sansiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hanece.com
bende ararım ve şunu söyliyim nezamndan beri bir fontu logo olarak kullanmak hata oldu :)

ayrıca yukarıda gördüğünüz anforayı direk ben corelde vektörel çizdim asla hazır trace özelliği kullanmadım çünki onda kullanılan şekkiler hiç bir zaman istediğim özellikte olmadı.

corelde vektör çizmeyi çok seviyorum yani bir şekil göriyim foto olarak ama onun aynısı yapmaya çalışırım bu yüzden hazır clipartları gördükçede kullanmak yerine daha güzellerini kendim yaparım deyip yaptım. bunuda çevrem çok iyi bilir :)

arars5.jpg

araçlardan pek anlamam bir arkadaşıma web banneri için çizmiştim. eksiklikler olabilir fotoğraftan yaptım ama foto çok küçüktü yani ayrıntıları çok net göremiyordunuz internette bu çizimin fotosunuda bulabilirsiniz ;)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Sansiri açıkçası hayal kırıklığına uğradım. Bu logo sizin çiziminiz değil çünkü... benim arşivimde var. gerçi belirtmişsiniz bunu ancaaak.... ortada bir deforme de yok. sadece renklendirme var. logo dediğimiz şey bizim elimizden çıkmalı. herşeyiyle... Bir kuğu tavuskuşu herneyse kendiniz çizin... şekillendirin esinlenin tamam. bulun değişik kuşlar, fotoğraflar... birinin başını alın öbürünün kuyruğunu siluet yapın ne bileyim... ama hazırı alıp koyup logom demeyin. bu şey sizi anlatıyor olabilir pekala kabul ama adına başka bir şey diyin. logo değil lütfen. Özellikle biraz önce grafikerler.net logosunda yazdıklarınızı okuyunca çooook özgün birşey beklemiştim. canınız sağolsun.

Son düzenleme:

sansiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hanece.com
Sansiri açıkçası hayal kırıklığına uğradım. Bu logo sizin çiziminiz değil çünkü... benim arşivimde var. gerçi belirtmişsiniz bunu ancaaak.... ortada bir deforme de yok. sadece renklendirme var. logo dediğimiz şey bizim elimizden çıkmalı. herşeyiyle... Bir kuğu tavuskuşu herneyse kendiniz çizin... şekillendirin esinlenin tamam. bulun değişik kuşlar, fotoğraflar... birinin başını alın öbürünün kuyruğunu siluet yapın ne bileyim... ama hazırı alıp koyup logom demeyin. bu şey sizi anlatıyor olabilir pekala kabul ama adına başka bir şey diyin. logo değil lütfen. Özellikle biraz önce grafikerler.net logosunda yazdıklarınızı okuyunca çooook özgün birşey beklemiştim. canınız sağolsun.

canm cım burada bunu eklememin sebebbi kullanıyımmı kullanmıyımmı dediğim gibi kendimde bişiler karalıyorum ama insan kendine gelince ne çizse olmuyor ve annemle kız kardeşim bunu kullan dedi bende bunu hem hazır olarak kullanmak istemedim hemde çok bayansı buldum.

yani herne kadar bayan olsamda, ben biraz gothick bir logo istiyorum sanırm. istedimki bu logonun beğenilmeyeceğini gösteriyim annemle kızkardeşime ama siz beni tanımadan grafikerliğimi eleştirdiniz ne diyim sağolun. sonuçta hazır donaleri kullananlara bende sinir olurum ama belkide kendimde herkesin beyeneceği birşey kullanmak istedim. hem bukadar grafiker arasına bilinen bir şekli de koymazdım saklamak istesem :wink:

ayrıca nasıl bişi yapıcağımı hala araştırıyorumda dedim.

grafikerler.net logosunu eleştirmem kendimce şötle doğru. bu seçilmiş kullanılıyor ve tasarlayan da sıradabn bir grafiker değil yaptığı güzel çalışmaları gördüm. hernekadar sıfırdan kendi tasarımıda olsa type hazır bir font gibi duruyordu o yüzden dedim.

ayrıca maskotumuz tartışmalarında topiğe de çok iyi bir seçim olduğunuda yazdım. neyse inş güzel bişi yapıp koyucam o zaman kullanmaya başladığım bir logoyu koyucam emin olun =)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Sizin grafikerliğinizden şüphem olsaydı "çizemiyorsunuz" derdim ama, size yol gösterdim bilmem dikkatinizi çekti mi?

Dram-Like

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kullanıcı adınızı bilmeyen herkesin "ansiri" diye okuyacağı bir çalışma yapmışsınız. "S" harfi (yanılmıyorsam tavuskuşu çiziminiz)de biraz kaybolmuş. "S" harfine vurguyu daha iyi yapabilirseniz ve "S" ile "ansiri" arasındaki espası ayarlarsanız güzel bir iş çıkacak gibi.

Çok Haklısın Dostum