Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sadece önerim süryani yazısının zeminini beyaz değilde çalışmanın alt zeminindeki renkte yap, şarabı yazısınıda o renkte yap ve biraz küçült çok daha iyi olur. iyi çalışmalar
Üzülerek söylüyorum çok çalışmanız lazım 3-5 clipart birleştirip yapılacak işler değil çünki bu işler. Tavsiyem örneklere bakarak, inceliyerek tekrar denemenizdir. Saygılar.
Üzülerek söylüyorum çok çalışmanız lazım 3-5 clipart birleştirip yapılacak işler değil çünki bu işler. Tavsiyem örneklere bakarak, inceliyerek tekrar denemenizdir. Saygılar.
yunus kardeşim bir kaç clipart birleştirme olayı değil. şarap denince eskiler akla gelir.Buda clipart kullanmayı gerektirir. Biz burda yapılanı eleştirmek için çabalıyoruz dimi yani yapılanı daha güzele götürmek için. Ama sizin dedikleriniz sanki ben çok biliyorum diye anladım Bilmiyorum Yanlışmıyım? Saygılar. :sadsmile::sadsmile::sadsmile::sadsmile:
Çalışmaya baktığımda şöyle bir şey aklıma geldi Ben olsam etiketi zemininde büyük ve çarpıcı şekilde üzüm kullanırdım ve üzüm tanesinden şarap akıyomuş havası verirdim.
yunus kardeşim bir kaç clipart birleştirme olayı değil. şarap denince eskiler akla gelir.Buda clipart kullanmayı gerektirir. Biz burda yapılanı eleştirmek için çabalıyoruz dimi yani yapılanı daha güzele götürmek için. Ama sizin dedikleriniz sanki ben çok biliyorum diye anladım Bilmiyorum Yanlışmıyım? Saygılar. :sadsmile::sadsmile::sadsmile::sadsmile:
Ben öyle bir hava işerisinde değildim. Amacım size yardımcı bir tutum sergilemek. Uslubumda bir sıkıntı varsa özür dilerim fakat çalışmanıza baktığımda her örneğinde en az 3 clipart kullanmışınız. Clipart kullanmayın demiyorum fakat sizde eserinize birşeyler katın. Amacınız eskiyi, tarihi yansıtmaksa bu illa cilipart ile yansıtılmaz ki. Tarih kokan bir font ile bu izlenim yansıtılabilir örneğin. Örnekleri incelemeniz kendinizi daha çokgeliştirmenizi, ufkununuzu genişletmenizi sağlar. Bu sebeple örnekleri inceliyim dedim. Bir hataa etmişssem affola diyorum. Saygılar.