Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şarap Menüsü

Benzer konular

xbluesmanx

🌱Yeni Üye🌱
emeğe saygı diyerek konuya giriş yapmak istiyorum... Arkadaşım ellerine sağlık değişik sade bir çalışma olmuş ama sanki ön kapak biraz sade kalmış gibi tabi bu benim fikrim... Arka kapak ön kapağa göre daha cezbedici geliyo göze... Yazı font seçimi ve kenarda kullanılan imaj çalışması bütünlük sağlamış... Nihayetinde şarap ağır bir içecektir her ne kadar çarpmasada ismi yeterli :) ellerine sağlık...

cesars34

🌱Yeni Üye🌱
emeğe saygı diyerek konuya giriş yapmak istiyorum... Arkadaşım ellerine sağlık değişik sade bir çalışma olmuş ama sanki ön kapak biraz sade kalmış gibi tabi bu benim fikrim... Arka kapak ön kapağa göre daha cezbedici geliyo göze... Yazı font seçimi ve kenarda kullanılan imaj çalışması bütünlük sağlamış... Nihayetinde şarap ağır bir içecektir her ne kadar çarpmasada ismi yeterli :) ellerine sağlık...

Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Evet ön kapak konusunda size katılıyorum, biraz aceleye geldi :) ön kapağa bişiy düşünücek zamanım azdı. tekrar teşekkürler

xbluesmanx

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Evet ön kapak konusunda size katılıyorum, biraz aceleye geldi :) ön kapağa bişiy düşünücek zamanım azdı. tekrar teşekkürler

rica ederim ne demek :) çalışmanın iyisi kötüsü olmaz ellerine sağlık tekrardan iyi çalışmalar...

dreamandream

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sade ve şık bir çalışma olmuş, elinize sağlık.

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
ön kapaktaki kadehin gölgesi biraz keskin kalmış gibi
ama güzel bir çalışma olmuş bence emeğinize sağlık

beyhanballi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ön kapak konusunda arkadaşlarla aynı fikrdeyim onun dışında son derece hoş bi çalışma olmuş elinize sağlık :)

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben çalışmanızı pek başarılı bulmadım açıkcası biraz daha çalışmalısınız sanki üzerinde emeğinize sağlık..

TRahmi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Paylaşım için teşekkürler.