Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sarayım(illustrasyon)

mygraphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben çalişmalarınızi inceliyorum sanirim foto üzerinden çiizm yapıyorsunuz ki bu bazı kısımlarda çok belli oluyor nasıl bir yöntemle yaptığınızı yada referans fotoyuda koyarsanız daha çok bilgiye sahip oluruz konu hakında :)

Ben referansını görmek isterim bu çalişmanızın mümkünse koyarsanız daha sağlıklı yorumlar yapabilirim...

Yanlış anlamazsanız bende arkadaşa katılıyorum.Çalışmalarınızı inceledim ama ben fotoğraf üzerinden çalıştığınızı düşünüyorum.İllüstrasyon konusunda başarılı arkadaşlarıma gösterdim açıkçası onlarda benimle aynı fikirdeler.Mümkünse yapım aşamalarını yada psd hallerini görebilme imkanımız varmı? Yani sizin ile ilgili yanlış anlaşılma olmaması için.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
denizcim sağol:)evet tanıyoruz:D

:D bakın size link atayım kaç layerdan oluşuyor kaç çizim var tek tek ince ince.RapidShare: Easy Filehosting
fotograf üzerinden değil çalışmalarım foto yandaki monitörde durur ben ona bakarak çizerim diğer monitörde

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu gerçekten çok başarılı fairylike. Sabrına ve çalışmandaki güzellikten dolayı tebrik ederim..

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
tebrik ederim gerçekten harika olmuş ilk baktığımda bende foto sananlardanım itiraf etmem gerekirse :utann:

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Tartışmaya sebep verecek mesajlar konudan silinmiştir. Bu konuda bir daha uyarı yapılmayacaktır. Konuya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz...

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
denizcim sağol:)evet tanıyoruz:D

:D bakın size link atayım kaç layerdan oluşuyor kaç çizim var tek tek ince ince.RapidShare: Easy Filehosting
fotograf üzerinden değil çalışmalarım foto yandaki monitörde durur ben ona bakarak çizerim diğer monitörde

Kimseye birşey ispatlamak zounda değilsin canım sen sadece çalışmanı bizimle paylaştın :) eline emeğine sabrına sağlık

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben de ilk etap da fotoğraf sandım.:) tebrikler emeğinize sağlık.

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok başarılı.

yosa'nın çift ışıkla ilgili eleştirisine katılıyorum diye tam yazıyorum ki, sizin cevabınız okudum ve sustum. :blush:

ancak el detaylarında biraz sorun var sanki. el ve kolun flu olan dış hatlarını referans alacaksak el ve parmaklardaki çizgileri biraz daha belirsiz yapmalısınız sanıyorum.

kolun dirsek-el arası kısmının gölgelendirmesinde de bir miktar eksiklik var galiba; sanki kolun dirsek-omuz arası gölgelendirmesinden daha koyu olmalıymış gibi.

onun dışında yüz hakikaten de çok başarılı. tebrik ediyorum.

iyi çalışmalar.

angela_24

🌱Yeni Üye🌱
layerları inceledim cidden çok başarılı doğru ışık gölgeyle yapılmayacak şey yoktur
emeğine sağlık tebrikler

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
tek kelimeyle harika bir iş çıkarmışsın
ellerin dert görmesin :)