Sarıkent Yapı Kartvizit Çalışması
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,658 Tepkime puanı 214 12 Ara 2013 #2 Bizi de unutmuyorsun yalnız kutlarım Hasan Kesik çizgileri sevdim fakat dikiş izlenimi verdi, dolayısıyla sektörle çakıştığını söyleyebilirim.. Yinede sade ve güzel eline sağlık kardeşim
Bizi de unutmuyorsun yalnız kutlarım Hasan Kesik çizgileri sevdim fakat dikiş izlenimi verdi, dolayısıyla sektörle çakıştığını söyleyebilirim.. Yinede sade ve güzel eline sağlık kardeşim
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 12 Ara 2013 #3 Value' Alıntı: Bizi de unutmuyorsun yalnız kutlarım Hasan Kesik çizgileri sevdim fakat dikiş izlenimi verdi, dolayısıyla sektörle çakıştığını söyleyebilirim.. Yinede sade ve güzel eline sağlık kardeşim Genişletmek için tıkla ... Eleştiri için çok teşekkürler Unutmama kısmını pekte anlamadım
Value' Alıntı: Bizi de unutmuyorsun yalnız kutlarım Hasan Kesik çizgileri sevdim fakat dikiş izlenimi verdi, dolayısıyla sektörle çakıştığını söyleyebilirim.. Yinede sade ve güzel eline sağlık kardeşim Genişletmek için tıkla ... Eleştiri için çok teşekkürler Unutmama kısmını pekte anlamadım
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,658 Tepkime puanı 214 12 Ara 2013 #4 Hasan ÇELİK' Alıntı: Eleştiri için çok teşekkürler Unutmama kısmını pekte anlamadım Genişletmek için tıkla ... Buradaki paylaşımlarından bahsediyorum
Hasan ÇELİK' Alıntı: Eleştiri için çok teşekkürler Unutmama kısmını pekte anlamadım Genişletmek için tıkla ... Buradaki paylaşımlarından bahsediyorum
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 12 Ara 2013 #5 Value' Alıntı: Buradaki paylaşımlarından bahsediyorum Genişletmek için tıkla ... Şimdi anladım Ben tarafsız bir grafikerim
Value' Alıntı: Buradaki paylaşımlarından bahsediyorum Genişletmek için tıkla ... Şimdi anladım Ben tarafsız bir grafikerim
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,658 Tepkime puanı 214 12 Ara 2013 #6 Hasan ÇELİK' Alıntı: Şimdi anladım Ben tarafsız bir grafikerim Genişletmek için tıkla ... Hah! Tarafsız yanına bi çelenk gelmiş, çocuklar söyledi Kutlayanlar var kesin
Hasan ÇELİK' Alıntı: Şimdi anladım Ben tarafsız bir grafikerim Genişletmek için tıkla ... Hah! Tarafsız yanına bi çelenk gelmiş, çocuklar söyledi Kutlayanlar var kesin
F fuadoglu 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Ocak 2012 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 14 Ara 2013 #7 Sarı renk kullanılırsa daha hoş olmazmı? ismine bi uygunluk olurdu belki de
sarp111 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 14 Tem 2013 Mesajlar 286 Tepkime puanı 0 16 Ara 2013 #8 güzel çalışma tebrik ederim
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 16 Ara 2013 #9 fuadoglu' Alıntı: Sarı renk kullanılırsa daha hoş olmazmı? ismine bi uygunluk olurdu belki de Genişletmek için tıkla ... Klişe kalacaktı ismi sarı çalışmada sarı olsun eylemi benden biraz uzak Eleştiri için teşekkürler sarp111' Alıntı: güzel çalışma tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
fuadoglu' Alıntı: Sarı renk kullanılırsa daha hoş olmazmı? ismine bi uygunluk olurdu belki de Genişletmek için tıkla ... Klişe kalacaktı ismi sarı çalışmada sarı olsun eylemi benden biraz uzak Eleştiri için teşekkürler sarp111' Alıntı: güzel çalışma tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
korhanyilmaz 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 84 Tepkime puanı 0 3 Ocak 2014 #10 emeğine sağlık. başarılı olmuş
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 3 Ocak 2014 #11 korhanyilmaz' Alıntı: emeğine sağlık. başarılı olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
SwhBoss 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 4 Ocak 2014 #12 gayet hoş, başarılı bir çalışma [
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 6 Ocak 2014 #13 SwhBoss' Alıntı: gayet hoş, başarılı bir çalışma [ Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler