sarraf gülbeyi (kartvizit & Logo Çalışması)
grafipapatya ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 1,523 Tepkime puanı 61 Yaş 37 1 Eyl 2008 #2 güldüm.. arkadaşım ne gerek var böyle efekt vermeye yaptıgın zaten sade birsey... hemde çok sade logoyu da tram seklinde kullan derim ben
güldüm.. arkadaşım ne gerek var böyle efekt vermeye yaptıgın zaten sade birsey... hemde çok sade logoyu da tram seklinde kullan derim ben
dogukan2002_01 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Ağu 2008 Mesajlar 248 Tepkime puanı 8 1 Eyl 2008 #3 emeğine sağlık güzel çalışma ama değişik fon renkleri denesen daha güzel olabilir sadece bi öneri...
baygolge42 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 13 Ara 2007 Mesajlar 584 Tepkime puanı 8 Yaş 39 1 Eyl 2008 #4 Designgrafiker' Alıntı: güldüm.. arkadaşım ne gerek var böyle efekt vermeye yaptıgın zaten sade birsey... hemde çok sade logoyu da tram seklinde kullan derim ben Genişletmek için tıkla ... kendine guluyosun herhalde? yada oruc kafanamı vurdu ne? Al Senin içinde sade koydum,ama bir yeri atlıyosun bende cok sade oldugu için oyle koymustum.
Designgrafiker' Alıntı: güldüm.. arkadaşım ne gerek var böyle efekt vermeye yaptıgın zaten sade birsey... hemde çok sade logoyu da tram seklinde kullan derim ben Genişletmek için tıkla ... kendine guluyosun herhalde? yada oruc kafanamı vurdu ne? Al Senin içinde sade koydum,ama bir yeri atlıyosun bende cok sade oldugu için oyle koymustum.
tirEdsOuL ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 15 Tem 2008 Mesajlar 1,136 Tepkime puanı 15 1 Eyl 2008 #5 şşş taam agresifliğe gerek yok, şu saatler hepimiz gerginiz.. ellerine sağlik birader sade hoş olmuş ama arka fonu biraz değişik renklerde dene derim..
şşş taam agresifliğe gerek yok, şu saatler hepimiz gerginiz.. ellerine sağlik birader sade hoş olmuş ama arka fonu biraz değişik renklerde dene derim..
gülümser 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Haz 2007 Mesajlar 651 Tepkime puanı 5 1 Eyl 2008 #6 bence logoyu ve firma ismini sol üst köşeye al sağ alt köşeyede logonun büyütülmüş halini tram olarak ver emeğine sağlık
bence logoyu ve firma ismini sol üst köşeye al sağ alt köşeyede logonun büyütülmüş halini tram olarak ver emeğine sağlık
mavideniz47 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 7 Ağu 2008 Mesajlar 158 Tepkime puanı 7 Yaş 38 1 Eyl 2008 #7 Gülümser e katılıyorum...
baygolge42 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 13 Ara 2007 Mesajlar 584 Tepkime puanı 8 Yaş 39 1 Eyl 2008 #8 buda gülümser ve mavideniz için...