Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şaşırmaya hazır mısınız ?

jilazem

🌱Yeni Üye🌱
Küre tuttuğunuz her sayıyı bilecektir yanılma payı yok, grafikerlerin bu basit yanılsaltmayı nasıl kaçırdığını anlayamadım. Bence çözülmesi gereken bu soru.

Çalışma prensibi hangi sayıyı tutarsanız tutun işlem sonucu size 0,9,18 gibi 9 un katları olan sayıları vercektir. Şimdi icon tablosuna bakın 0,9,18 gibi 9 un katlarının sembolleri aynı icon :)
Peki her yeni denemede farklı icon çıkıyor derseniz o da her denemede tablonun iconları değişiyor derim :)
Yeniden dene diyerek 0 a bakın ve sonuç isteyin ne demek istediğimi anlayacaksınız

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Küre tuttuğunuz her sayıyı bilecektir yanılma payı yok, grafikerlerin bu basit yanılsaltmayı nasıl kaçırdığını anlayamadım. Bence çözülmesi gereken bu soru.

Çalışma prensibi hangi sayıyı tutarsanız tutun işlem sonucu size 0,9,18 gibi 9 un katları olan sayıları vercektir. Şimdi icon tablosuna bakın 0,9,18 gibi 9 un katlarının sembolleri aynı icon :)
Peki her yeni denemede farklı icon çıkıyor derseniz o da her denemede tablonun iconları değişiyor derim :)
Yeniden dene diyerek 0 a bakın ve sonuç isteyin ne demek istediğimi anlayacaksınız

E ben zaten 2 mesajönce bunu yazdım zaten :tongueout:

esrayet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yazmış olanlar olabilir,yine de bişi farkettim ya havamı atayım :D

Tekrar dene butonuna her tıkladığınızda yandaki tablo değişiyor.
Yani sonuca bakarken ordaki tablodaki simgelere baktığınız için o tablo için geçerli olan sonuçların simgeleri aynı.
Bide bu hesaplamanın bi mantığı var sonuç bilinebiliyor.Ama nasıl yapılıyodu unuttm.

Qesta

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yazmış olanlar olabilir,yine de bişi farkettim ya havamı atayım :D

:rofl:

İki arkadaşın verdiği doğru 9'un katlarına aynı sembol geliyor.99 kadar olan sayıların yanyana toplamını kendisinden çıkarması 9 ve katları sayısını veriyor.Ve bu sayılara aynı sembol ekleniyor.

Bukadar basit.Papucumu bilir o küre:D

YILMAZ364

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dikkatli bakın simgeler aynı
10 tane farklı simge var bunlar durmadan karşınıza çıkıyo

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
diğer arkadaşlara katılmakla beraber size bir tavsiyem olacak...

9 katları doğru bir mantık fakat dahası var...

Size tavsiyem siteye girdiğinizde hiç sayı tutmadan küreye tıklayın, çıkan şekli aklınızda tutun, sonra tekrar deneyin ve çıkan sonu yine aklınızda tutun. bu işlemi içinizin rahat olması ve kendi keyfinize göre bir kaç kez yapın çıkan şekil sıralarını unutmayın ama. Daha sonra siteyi kapatın ve tekrar bağlanın. ve tıklamaya devam edin... sıralama sizin sıralamanızla aynı :)

Bu şekilde yukardaki mesajlarda arkadaşların da yazdığı gibi basit bir matematik oyunu ile şekil biliniyor..
Saygılar...

Son düzenleme:

DERİŞ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim açılmadı sayfa bulunamıyor diyo :(

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
benimkileride bildi ama bişi dikkatimi çekti sonuç dokuz çıktığında şekilde yıldız fln vardı birazdaha oynadıkça farklı şekillere dönüşüo yani şekiller hep aynı kalmıo arkadaşların yorumlarına da baktım we gercektende 9un katları hep aynı şekilde oluo genelde sonuçlarda bu sayılarda çıkıo (aklımda işlem yapmadan rast gele sayı tutuyorum tabloya bakmaddan küreye tıkladım küredeki şekle baktıktan sonra tabloya baktım şekil yanlış çıktı (tabi yine bikaçı tuttu) bunda belli bi düzen war yani arkadaşlarda söylemişler)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
yok artık! sonuç hep aynı! başta böyle düşünmedim ama itiraf ediyorum. yok artık dedim ama vurgu başkaydı....

bu arada bende mozilla fireworkste hata verdi internet explorer dan deneyin bir de...