Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Savaşçı Kadın

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
Kullanılan program:İllustrator ve photoshop cs3 mouse ile bileğim tutulana kadar yaptım:(
savasckadn.jpg

Benzer konular

onruynk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.onuruyanik.com
Eline sağlık güzel birşeyler yapacakmışsın ama biraz anotomi bilmen lazım ve kalem kağıt ile biraz daha çalış, eğer bunları yaparsan kesinlikle daha orjinal işler çıkarırsın,
Şimdiden kolay gelsin iyi çalışmalar...

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Bileğin tutulana kadar yapmışsın emeğine sağlık karantina,ama eleştirelimki bir sonraki çalışma daha güzel gelsin :) Anotomi bozuklukları var gibi, saçlarını keşke o kadar sınırlı bir çerçeve içine almasaydın,Sol omuz saçından dolayı gözükmüyor düşüncesinde yapmış olabilirsin ama anatomik yapıya göre görünürdü gibi geliyor,göğsündede biraz gölgelendirmelerle boyut kazandırabilirdin,tekrar ellerine sağlık.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
Eline sağlık güzel birşeyler yapacakmışsın ama biraz anotomi bilmen lazım ve kalem kağıt ile biraz daha çalış, eğer bunları yaparsan kesinlikle daha orjinal işler çıkarırsın,
Şimdiden kolay gelsin iyi çalışmalar...

anatomi bilgimin pek iyi olduğu söylenemez fena da değil ama:)mouse ile gerçekten çok zor hele ki benim ilk icat edilen mouseumla daha da zor.Bu hafta inşallah tabletime kavuşcam o zaman düzeltmeler yaparım.Teşekkürler

bartinli_cakabo

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu çalışma çok hoşuma gitti ama
kadında hiç savaşçı imajı yok....
Bence konu başlığını değiştir.....

Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş....

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Canım çalışmamın kenarları çok keskin biraz daha yumuşatmalısın. Saçlarda problem var bunları düzeltirsen çok daha iyi olucak eline sağlık :)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncellikle ellerine sağlık
ama pek savaşcı havası yok
daha çok dansöz gibi duruyor. :)
artı arkadaşların eleştirilerine
bende katılıyorum.

foxmuld3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.epsilos.com
FRP türü oyunlarda rastlanacak karakterler bunlar. Sanırım silkroad, knight online gibi online oyunlarda da benzerleri kullanılıyor. Ne kadar da sevmesem ciddi bi sektör oldu bu karakterler ve oyunlar.

3D programlar bu oyunların tasarımında ne gibi rol oynuyor bilmiyorum yalnız çizimlerden anlayabildiğim o alana yönelseniz iyi işler çıkar. <Türkiye şartlarıı gözardı edersek :) >

Grafik tasarımcılarının iş olanakları hayli geniş ama bu tür çizimler üzerine çalışanların durumu nedir bilmiyorum.

Bu çalışma çok hoşuma gitti ama
kadında hiç savaşçı imajı yok....

Başlıkta yazmasa ve sadece grafiği görsem savaşçı kadın derdim. Söylediğim oyunlar çok yaygın, sevmesem de o kadar çok görüyorum ki... Bu tür çizimler gübür gibi. Keşke neden savaşçı imajı olmadığını söyleseydiniz.

Sert yüz ifadesi, sert bakışlar, mitolojik dizi / filmlerdeki giyim şekli... Bizim köyde böyle yani :) Xena (zeyna) dan daha sert duruyor.

Güzel olmuş çalışma. Neden mistik grafikler çiziyosunuz?

Son düzenleme:

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok beğendim beb
+ repp

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Yüz kısmı başarılı geldi bana fakat saçlarına takıldım :) Sanki decupe edilmiş bir resim gibi yani keskin hatlarla, kesik duruyor...
Göğüs kısmındaki gölgelendirmede sorun var.Ortadaki kumaş kısmının kenarlarında gölgelendirme olacağına aksine renk o kısımda açılmış :)
Göbek çevresinde gereğinden fazla ışıklandırma olduğunu düşünüyorum...

Başarılar :)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
sana inanmıyorum:)süpersin.çok kısa sürede ve çok az zamanda:)işte azim,hırs.tebrik ediyorum.eksiklikler var tabi ki ama hangimizde yok ki?deryacım sen bu azimle halledeceksin bu işi inanıyorum.devam:)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ellerine sağlık,gözüme çarpan bir iki şeyi söylemek istiyorum,kadın resmi bittikten sonra sanki boyuna uzatılmış gibi görünüyor bilmiyorum belki de çizerken bilerek yaptın ama gerçek boyutunda olsa daha iyi olurdu.İkincisi de zamanla düzelecek birşey bence makasla kesip yapıştırmışsın hissi veriyor kenar çizgilerini birqaz daha yumuşatmalısın.Bunlar zamanla düzelebilecek şeyler tabiiki,çizmeye devam:)

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
eleştirileriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Saçta bariz problem olduğu biliyorum içime sinmeye sinmeye yayınlamak zorunda kaldım.Mouse a ancak bu kadar hükmedebildim:(Kağıta çizdiğim gibi olamıyor saçlar.
Savaşçı bayanın boyuyla oynama yapmamıştım:(Sanırım yüzü sivri olduğu için öyle oldu.Uçlarda ki keskinlik sanırım önce illustratorda çizmiş olmamdan olabilir tam bilmiyorum photoshopta boyama yapıyorum.Sanırım hata bundan kaynaklanıyor:(
Mistik çizimleri daha çok ayrıntıya girmek için yapıyorum.Kıyafet,yüz,kol çalışmaları için.İnşallah saç konusunda tablet alınca daha iyi olurum.

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
FRP türü oyunlarda rastlanacak karakterler bunlar. Sanırım silkroad, knight online gibi online oyunlarda da benzerleri kullanılıyor. Ne kadar da sevmesem ciddi bi sektör oldu bu karakterler ve oyunlar.

3D programlar bu oyunların tasarımında ne gibi rol oynuyor bilmiyorum yalnız çizimlerden anlayabildiğim o alana yönelseniz iyi işler çıkar. <Türkiye şartlarıı gözardı edersek :) >

Grafik tasarımcılarının iş olanakları hayli geniş ama bu tür çizimler üzerine çalışanların durumu nedir bilmiyorum.

Başlıkta yazmasa ve sadece grafiği görsem savaşçı kadın derdim. Söylediğim oyunlar çok yaygın, sevmesem de o kadar çok görüyorum ki... Bu tür çizimler gübür gibi. Keşke neden savaşçı imajı olmadığını söyleseydiniz.

Sert yüz ifadesi, sert bakışlar, mitolojik dizi / filmlerdeki giyim şekli... Bizim köyde böyle yani :) Xena (zeyna) dan daha sert duruyor.

Güzel olmuş çalışma. Neden mistik grafikler çiziyosunuz?

3d bu oyunların tamımında rol oynuyor :D bende bunu 3ay önceye kadar arstırıyordum ki şimdi part time çaliştiğim yerde yaptığımız iş tamda bu tabiki karekter tasarimlari çizim oluyor bu çiçmleri sıfırdan 3d ile modelleniyor çizim yeteneği olan tasarimcilar çizerek modeli olusturuyor bu yeteneğe sahip olamayanlar sıfırdan her ayrıntıyı modelliyor ve kapliyor iş böyle yürüyor tabi bunun oyun haline gelmesi ve harektlendirilmesi işin eziyet kısmı...

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
3d bu oyunların tamımında rol oynuyor :D bende bunu 3ay önceye kadar arstırıyordum ki şimdi part time çaliştiğim yerde yaptığımız iş tamda bu tabiki karekter tasarimlari çizim oluyor bu çiçmleri sıfırdan 3d ile modelleniyor çizim yeteneği olan tasarimcilar çizerek modeli olusturuyor bu yeteneğe sahip olamayanlar sıfırdan her ayrıntıyı modelliyor ve kapliyor iş böyle yürüyor tabi bunun oyun haline gelmesi ve harektlendirilmesi işin eziyet kısmı...

sanırım her kademenin ayrı eziyeti ve zevki vardır.Umarım hepimiz o noktalara geliriz

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sanırım her kademenin ayrı eziyeti ve zevki vardır.Umarım hepimiz o noktalara geliriz

tabiki eziyeti keyfe çevirmek elimizde :D severak yapılan işle herzamn keyifli olur ben çalişmanız hakında yorum yamadım yapmam gerekirse tek sorunlu kısmı saçları olmus saçlarını baska biryrden kesip koymussunuz sanirim herseye rağmen genel olarak basarili diebilir :D daha iyisi çıkacaktır sizden daha çok zamn ayrırsanız

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
tabiki eziyeti keyfe çevirmek elimizde :D severak yapılan işle herzamn keyifli olur ben çalişmanız hakında yorum yamadım yapmam gerekirse tek sorunlu kısmı saçları olmus saçlarını baska biryrden kesip koymussunuz sanirim herseye rağmen genel olarak basarili diebilir :D daha iyisi çıkacaktır sizden daha çok zamn ayrırsanız

saçta ki en büyük hatayı illustratorda kaba taslak çizmek ve renklendirmekle yaptım.Brushla photoshopta yapsaydım sanırım daha iyi olacaktı.