karantina
♾️Grafik Gurusu♾️
Kullanılan program:İllustrator ve photoshop cs3 mouse ile bileğim tutulana kadar yaptım
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
3D Savaşçı Modelim | Dijital Sanat | 0 | 3K | ||
Savaşçı Elf Kralı | Deneme Çalışmalar | 7 | 3K | ||
Altın Savaşçı - Biraz Fantastik Bir Çalışma | Deneme Çalışmalar | 4 | 1K | ||
Y | savaşçının gözyaşları | 3D Studio Max | 6 | 1K | |
G | Savaşçı | İllüstrasyon Çalışmaları | 5 | 1K | |
Savaşçı | İllüstrasyon Çalışmaları | 2 | 1K | ||
Kaplan ve Savaşçı Kadın - İllüstrasyon Çalışmam | İllüstrasyon Çalışmaları | 9 | 2K | ||
Fantazi kadın savaşçı | İllüstrasyon Çalışmaları | 34 | 12K |
bileğine sağlık çok güzel duruyor,
kendi avatarınıda sen mi yaptın ?
Eline sağlık güzel birşeyler yapacakmışsın ama biraz anotomi bilmen lazım ve kalem kağıt ile biraz daha çalış, eğer bunları yaparsan kesinlikle daha orjinal işler çıkarırsın,
Şimdiden kolay gelsin iyi çalışmalar...
Bu çalışma çok hoşuma gitti ama
kadında hiç savaşçı imajı yok....
FRP türü oyunlarda rastlanacak karakterler bunlar. Sanırım silkroad, knight online gibi online oyunlarda da benzerleri kullanılıyor. Ne kadar da sevmesem ciddi bi sektör oldu bu karakterler ve oyunlar.
3D programlar bu oyunların tasarımında ne gibi rol oynuyor bilmiyorum yalnız çizimlerden anlayabildiğim o alana yönelseniz iyi işler çıkar. <Türkiye şartlarıı gözardı edersek >
Grafik tasarımcılarının iş olanakları hayli geniş ama bu tür çizimler üzerine çalışanların durumu nedir bilmiyorum.
Başlıkta yazmasa ve sadece grafiği görsem savaşçı kadın derdim. Söylediğim oyunlar çok yaygın, sevmesem de o kadar çok görüyorum ki... Bu tür çizimler gübür gibi. Keşke neden savaşçı imajı olmadığını söyleseydiniz.
Sert yüz ifadesi, sert bakışlar, mitolojik dizi / filmlerdeki giyim şekli... Bizim köyde böyle yani Xena (zeyna) dan daha sert duruyor.
Güzel olmuş çalışma. Neden mistik grafikler çiziyosunuz?
3d bu oyunların tamımında rol oynuyor bende bunu 3ay önceye kadar arstırıyordum ki şimdi part time çaliştiğim yerde yaptığımız iş tamda bu tabiki karekter tasarimlari çizim oluyor bu çiçmleri sıfırdan 3d ile modelleniyor çizim yeteneği olan tasarimcilar çizerek modeli olusturuyor bu yeteneğe sahip olamayanlar sıfırdan her ayrıntıyı modelliyor ve kapliyor iş böyle yürüyor tabi bunun oyun haline gelmesi ve harektlendirilmesi işin eziyet kısmı...
sanırım her kademenin ayrı eziyeti ve zevki vardır.Umarım hepimiz o noktalara geliriz
tabiki eziyeti keyfe çevirmek elimizde severak yapılan işle herzamn keyifli olur ben çalişmanız hakında yorum yamadım yapmam gerekirse tek sorunlu kısmı saçları olmus saçlarını baska biryrden kesip koymussunuz sanirim herseye rağmen genel olarak basarili diebilir daha iyisi çıkacaktır sizden daha çok zamn ayrırsanız