Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Savaşın Masum Yüzü / Sessiz Direnç

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
Teşekkürler Ali Emre :smile:

Bende ondan koymadım hemen altına zaten referans fotoğrafı :rofl:
Şaka bir yana canım tamam illustarasyona başladım ama bazı şeyleri çizmekte çok zorlanıyorum. Senin de dedğin gibi seneye bu zamanlar inşallah sen bana daha az hata sayarsın canım :rofl:
Öyle olmasını umuyorum:D
ya fatoş yanlış anlamada nü çalışsana bölece eksikliklerini gidermek daha kolay olur nü'den sona kumaş çalışırsın sonada nü ve kumaşı birlikte çalıştıında giydirilmiş insan çıkar ortaya bence gelişiminde çok etkili olur dene derim

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kanlı bir kılıç, daha puslu ve ayak izleriyle, oklarla, ceset ve çamur deryası beklerdim..
Ama bu savaşa giderken attan düşmüş kimsede oralı olmamış gibi:p
Yinede geliştirilebilir olması güzel..Eline sağlık fatoş.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Ellerine sağlık Fatoş,yer ile tam olarak bütünleşememiş yere biraz gölge versen çimenler arasında olduğu hissi daha net olur.Tebrik ederim:)
Teşekkür ederim İlknur evet biraz havada hissi olmuş. Ama ilk kez bu tarz bir şey çiziyorum. Tam olarak istedikleri ve hayal ettiklerimi yapamadım maalesef :sadsmile:

ya fatoş yanlış anlamada nü çalışsana bölece eksikliklerini gidermek daha kolay olur nü'den sona kumaş çalışırsın sonada nü ve kumaşı birlikte çalıştıında giydirilmiş insan çıkar ortaya bence gelişiminde çok etkili olur dene derim
Canım merak etme bir sonraki çalışmam nü olacak. Senin söyledikleri dinlemiyorum sanma sakın. Ama biliyorsun zamanla aşılcak hatalar bunlar. Keşke çok daha erken başlasaydım diyorum illlustarsyona...

Kanlı bir kılıç, daha puslu ve ayak izleriyle, oklarla, ceset ve çamur deryası beklerdim..
Ama bu savaşa giderken attan düşmüş kimsede oralı olmamış gibi:p
Yinede geliştirilebilir olması güzel..Eline sağlık fatoş.
Ahh Ulaş sen şu an benden performansımın çok üzerinde şeyler bekliyorsun. :rofl: Biliyorsunki şu an daha referansız bir şey çizemiyorum. O dediklerin ilerde inşallah :)

Emeğinize saglık güzel bir çalışma gerçekleştirmişiniz:)
Teşekkür ederim :smile:

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Bir savaşçı olarak düşünürsek,bahsedildiği gibi ayakkabı ve giyimi biraz daha farklı olabilirdi başarılı bir çalışma olmuş, birde yere temas eden zemindeki çimende biraz koyu bir gölge olsaydı,çimenlerin üzerinde yattığı ,bir görünüm daha çok oluşurdu emeğine sağlık, tebrik ederim Fatoş.