Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şimdi, bir sayfanın rengini tamamen değiştirmek istiyorum. indesgin normal olarak açıldığında beyaz olarak açılıyor ya onun rengini açık krem yapıcam nerde yapılıyor acaba ayarları?
şimdi, bir sayfanın rengini tamamen değiştirmek istiyorum. indesgin normal olarak açıldığında beyaz olarak açılıyor ya onun rengini açık krem yapıcam nerde yapılıyor acaba ayarları?
sayfaya ilk açıldığı zaman renk vermen mümkün değil. zira hiç bir programda bunun olacağını tahmin etmiyorum. ama illafi senin sayfan renkli olsun diyorsan sayfanın ebatında bir kare çizip onu istediğin rengi kullanabilirsin.
eger bu regin bir sayfada değil de açtığın her sayfada (tabii çalıştığın o dökünan için geçerli bu) yinelemesini istiyorsan master page ye gelip sağ ve sol sayfalar için aynı kareyi açıp koyman yeterli. artık her sayfa eklediğinde belirlediğin renkte sayfaların olur.