Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sayfadaki içerik neden yok olur ?

x-ir

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
iinsan.wordpress.com
corel 10 da bir çalışma yapmıştım ama şuan sayfayı açtığımda bomboş görüyorum
dosya büyüklüğüne baktığımda 97 mb ama sayfayı açtığımda hiçbirşey yok.

yeniden kaydettim sayfayı 0 kb oldu.

neden olmuş olabilir. çalışmayı kurtarabilirmiyim acaba ?

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
kaydederken elektrk kesintisi veya hatalı kaydediniş sonucu olan bir olaydır yapmanız gereken backup tan açıp farklı kaydederek çalışmaya kaldığı yerden devam etmektir.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
sanırım tekrar kaydettiğinizde Backup_of dosyasınıda bozdunuz temp klasörünüzde bir kopya kalmışsa ordan alabilirsiniz eğer böyle bir hata ile karşılaştığınızda tekrar kaydetmemiş olsaydınız kurtarma ihtimaliniz mevcuttu ancak şu an için o ihtimalin olduğunu düşünmüyorum kolay gelsin..

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
bunu gibi bir hata ile karşılaşmak istemiyorsanız resinlerin yerine onların bulunduğu yere kare veya onun şeklinde bir vektörel çizim bırakın böylelikle dosya boyutunuz düşük kalır. dosya boyutunuz büyük olduğu için ramleriniz artık kaldıramamış ve dosyayı bozuk kaydetmiştir. veya sayfa çalışmalarınızı ayrı ayrı kaydedip en son birleştirin bu ve buna benzer yöntemler ile dosya boyutunuzu çok büyük tutmadan çalışırsanız sıkıntı yaşamazsınız ve unutmayın mutlaka Backup_of dosyası kaydetmesi için corelinizi ayarlayın birgün gelir çok işinize yarar emin olun iyi çalışmalar...