Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sayfalar Arası Geçiş Sorunu

Ferhat07

🌟Usta Tasarımcı🌟
Selam arkadaşlar. Corelde Page2 Page3 şeklinde sayfalar arasında geçiş yaparken sayfa dışındaki nesneler geçiş yapmıyor hazırlandığı sayfada kalıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim, şimdiden teşekkürler...

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
object manageri acarsanız sayfa dışındaki nesnelerininizin o sayfada yani layer'da çalışıldığını görürsünüz nesnenizi seçip diğer sayfaya ait layer'a taşırsanız aktarmış olursunuz.

izge

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sayfalar geçiş yapar nesneler kalıyor doğal olarak corel de renk,biçim vb. seçip onlar da eklenmiş olur bir anda :)

designxtech

🌱Yeni Üye🌱
aynı sorunu bende yaşıyorum. daha öncelerde böyle bi problem yoktu. sayfanın üstündeki örneğin bir kartviziti sayfanın dışına kopyalıyorum. (duplicate) yapiyorum sonra yeni bi sayfa açıyorum (2. sayfa örneğin) 2. sayfaya geçtiğinde, 1. sayfanın dışına taşıdıgım o obje olmuyor. geri döndüğümde kalıyor halen orada. bunun bi çözümü mutlaka olması gerekiyor. sayfa dışındaki herşeyin tüm sayfalarda görüntülenmesi gerekiyor. lütfen acil yardım. beni çok uğraştırıyor yoksa bu.!!

bazı işlerde oluyor bu, bazılarında olmuyor... yardımmm lutfnennn nerden pasif hale getiricem bunu

Son düzenleme:

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
corel in doğal hali budur zaten. eğer siz daha önce yapıyordum diyorsanız yapmıl olduğunuz nesnelerin gruplu olması lazım. eğer nesneler grupluysa sayfaya çok küçük bir yeri bile değse sayfa ile hareket eder. gruplu değilse sayfa dışındaki nesneler ana layerde kalır. siz sayfa boyutunun büyültmeyi düşündünüzmü?

designxtech

🌱Yeni Üye🌱
60302289.jpg
yaptıgım iş bu.. fazla yüklü birşey değil boyut olarakta... arka sayfaya geçince, yandaki çalışmada gidiyor... oysa bu işi komple copy yapıp yeni bi corel dosyasına paste yapınca sorun olmuyor o zaman sayfa ile birlikte değil, sayfadan bağımsız olarak kenarda duruyor. ama bazen öyle yüklü corel çalışmaları oluyor ki, onları copy - paste ile taşımak ölüm demek... bunun çözümünü istiyordum ben. sayfadan bağımsız hareket etsin bütün işlerde...

ufuk70

🌱Yeni Üye🌱
Selam arkadaşlar. Corelde Page2 Page3 şeklinde sayfalar arasında geçiş yaparken sayfa dışındaki nesneler geçiş yapmıyor hazırlandığı sayfada kalıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim, şimdiden teşekkürler...

bende de oldu ben su şekilde hallettim

Object Manager' i açın ve sayfanın en altında yer alan master page kısmında yer alan desktop kısmının yanında ki göz işaretine basın bu şekilde ayar eski haline geliyor.....

ben de bu sorun versiyon x3 ve x5 karısık çalışınca başıma geldi sanırım farklı versiyonlarla aynı dökümanda çalışınca bu ayar tutukluluk yapıyor :)

musdi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mshekim.com
sayfa geçişleri

Çalışılan sayfadaki nesneler grup yapılmışsa, diğer sayfalara geçildiğinde sayfa dışındaki nesneler görünmezler. Eğer çalışılan sayfadaki nesneler grup yapılmamış ise sayfa çizgilerinin dışında kalanlar diğer sayfalarda görülür, sayfa çizgilerinin içinde kalan (yarısı çizginin içinde yarısı dışında kalan nesneler de dahil) nesneler diğer sayfalarda gözükmezler...

İyi çalışmalar...