Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sayfalardaki resimlerin seçilmesi.

halilaydin_46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.halilaydin.net.tr
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bir 500 sayfalık Şehir kitabı var. Sayfa tasarımları bitti.

Ancak, Sayfalarda bulunan resimlerin bazılarını seçim yapıp, kenar kontur'u vermek istiyorum ?

Shift tuşu ile seçim sadece bulunduğum çift sayfada yapılmakta. Diğer sayfa için seçim yapılmıyor.

mubarek_oslo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benim bildigim resimleri shift tusuyla secebilirsin ama dedigin gibi sadece yan yana sayfalarda bunu yapabilirsin, coklu bir secim yapilamiyor link panelindende olmuyor, farkli bir yontemi varsa indesign da bunu yapmanin bilen arkadas varsa paylasirsa bizde ogrenmis oluruz.
Gelelim senin sorununa en kisa cozum photoshop ta bir action hazirla 30 saniyede ve onu kullan. indesign a da resimleri direk oyle atarsin.

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟

Ancak, Sayfalarda bulunan resimlerin bazılarını seçim yapıp, kenar kontur'u vermek istiyorum ?

Shift tuşu ile seçim sadece bulunduğum çift sayfada yapılmakta. Diğer sayfa için seçim yapılmıyor.

olaya bak ya adam grafiker sayfa tasarımı bitti diye yazmış sorduğu soruya bak bu meslek kimlere kalmış

halilaydin_46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.halilaydin.net.tr
olaya bak ya adam grafiker sayfa tasarımı bitti diye yazmış sorduğu soruya bak bu meslek kimlere kalmış

Meslek senin gibi adamlara değil canlılara kaldığı belli. İlk önce bir eleştiri olur. Uyarı olur. Sayfa Mizampajı diyeceğim yerde Tasarımı demişim. Eleştiri ve Uyarılara her zaman açığımdır. Senin söylediğini bile not alırım. Uygularım.

Maaşımı sen mi veriyorsun ? Yok ! O zaman yazdığın yoruma bir kere daha bak.

mubarek_oslo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ne kadar tuhafsiniz yav ne takiliyosunuz kelimeye siz sorunun cevabini verin biliyorsaniz millet yeni birsey ogrensin, icraat kardesim lafi guzaf yapmayin.

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆

Bunun en kolay yolu resimlere stil atamaktır. üst menüden window>style>object styl menüsüne girin ve istediğiniz özelliklere göre stili tanımlayın daha sonra sayfalara resimleri çağırırken bu stil üzerinde çağırın. Bu şekilde yaparsanız tek bir hareketle resimlerde istediğiniz değişikliği yaparsınız (kontür çizgisi koyma/rengini değiştirme/çizgi kalınlığı/gölge vs. vs.

(Konuyu yeni gördüm yoksa çok önceden yardımcı olmaya çalışırdım)

mubarek_oslo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Nasil aklimiza gelmedi ya dedigin gibi yapabiliriz ama oda photoshop ta action hazirlayip yapmaktan pek farki yok. Tesekkurler...

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
Meslek senin gibi adamlara değil canlılara kaldığı belli. İlk önce bir eleştiri olur. Uyarı olur. Sayfa Mizampajı diyeceğim yerde Tasarımı demişim. Eleştiri ve Uyarılara her zaman açığımdır. Senin söylediğini bile not alırım. Uygularım.

Maaşımı sen mi veriyorsun ? Yok ! O zaman yazdığın yoruma bir kere daha bak.

sana maaş vermeyi bırak seni işe bile almam sen söylenen şeyi bile anlamakta güçlük çekiyorsun sorun sayfa mizanpajı ya da tasarımı deyip dememen değil sorun grafikerim dediğin halde programla ilgili bu kadar kücücük bir detayı bile bilmiyor olman + insan sormadan önce bir araştır eminim ki hiç kimseye bu soruyu sormadan bile rahatlıkla bulabileceğin bir dünya yer ve döküman var ama özünüzde var araştırma yapmamak hazır lopculuk armut piş ağzıma düş