Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şebnem Ferah Konser Afişi

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Bana çok basit gibi geldi durgun bir hava var daha dolu dolu olması ve canlı birşey olmasını beklerdim

ben olması gerektiği gibi olduğuna inanıyorum ki bahsettiğimiz insan şebnem ferah ki ne kadar sadelikten hoşlandığını ilk albümünden bugune kadar tüm albümlerinde aynı zamanda kliplerinde bile görebilirsiniz. Yorum için teşekkürler.

ahahaha ozaman sizi kutlamak gerekir ki gayet hoş olmuş

Teşekkür ederim..

dominichammet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kingim ben bu forum sayfasının en iyi tasarımcısıyım ben hiç bişiyi beğenmem bütün çalışmaları yerden yere vururum. benim çalışmalarım bir numara sana bi afiş yaparım bana aşık olursun afişe değil. herşeyi ben biliyorum sen değil. Kingim ben king!! king ne demek biliyomusun sen hı ? bu forumun efendisi benim kralım ben bütün tasarımcılar benim tasarımlarımı örnek alır. Obey your master taaam mı!!
teeaaaalllllaaaaaaaammm yaaaa....
herkes herşeyi biliyo herkes kral bu forumda neden böyle acaba anlayamadım ben hoş ve güzel olan tasarımlara bile adamlar yok ı ıh olmamış bu kötü diyebiliyo ya ne ilginç..
bence 2. çalışman çok tatlı olmuş ben çok beğendim. R harfi B gibi falanda durmuyo beyin ve zeka problemli olmak lazım türkiyede yaşayıpta şebo nun soyadını febah diye okumak ilginç tabi...
Başarılı olmuş 2. çalışman Dilaracım tasarımlarının ve güzel paylaşımlarının devamı gelir umarım..

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Daha çok uğraşmalısın bence. Eksiklerini kendin görmen senin açından çok iyi verdiğin emekler için tebrikler.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
2. çalışmayı başarılı buldum..

Teşekkürler.

Kingim ben bu forum sayfasının en iyi tasarımcısıyım ben hiç bişiyi beğenmem bütün çalışmaları yerden yere vururum. benim çalışmalarım bir numara sana bi afiş yaparım bana aşık olursun afişe değil. herşeyi ben biliyorum sen değil. Kingim ben king!! king ne demek biliyomusun sen hı ? bu forumun efendisi benim kralım ben bütün tasarımcılar benim tasarımlarımı örnek alır. Obey your master taaam mı!!
teeaaaalllllaaaaaaaammm yaaaa....
herkes herşeyi biliyo herkes kral bu forumda neden böyle acaba anlayamadım ben hoş ve güzel olan tasarımlara bile adamlar yok ı ıh olmamış bu kötü diyebiliyo ya ne ilginç..
bence 2. çalışman çok tatlı olmuş ben çok beğendim. R harfi B gibi falanda durmuyo beyin ve zeka problemli olmak lazım türkiyede yaşayıpta şebo nun soyadını febah diye okumak ilginç tabi...
Başarılı olmuş 2. çalışman Dilaracım tasarımlarının ve güzel paylaşımlarının devamı gelir umarım..

Çok teşekkürler :)..

Daha çok uğraşmalısın bence. Eksiklerini kendin görmen senin açından çok iyi verdiğin emekler için tebrikler.

teşekkür ederim.

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
Rock Müzik kokusu gelmeli bence afişlerden bunu hissedemedim üzgünüm

hasana11

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu afiş değil tanıtım buroşürü veya ona benzer bir kataloğ afiş bu kadar sönük olmaz şebnem ferah konserine millet ilahi dinlemeye gitmiyor.