Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

seiko boya

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com
arkadaşlar acil seiko 35 pl boya lazım elinde olanlar varsa özellikle ankaradan bugün hemen alacağım

Benzer konular

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
Makineyi yeni aldın. Niye boya arıyorsun? Makineyi aldığın yer boya vermiyormu? Hatırladığım kadarı ile makinende geç gelmişti.

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com
ya nede nkendinizi övmek için yer arıyorsunuz sürekli. bu bizim sorunumuz. boya sıkıntı yaşıyorum ve yardım istiyorum. elinizde varsa yardımcı olun. yoks akonuyu başka yerlere çekmeyin lütfen

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
Telefonum iletişim bilgilerimde var. Bu gece Ankara ya geliyorum. Ara beni yarın Ankara dan yollayayım sana boya. Çok acil ise yarın sende gelip alabilirsin.

altınorhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ankarada dpisistem var onlardan da temin edebilirsin veyada istanbulda saatçioğlu, pass reklam ve malumunuz ataline var tahminim pass ve dpi sistemden 40$ civarında alabilirsin
ama kesin garanti al kolay gelsin ANA SAYFA Pass Reklam Saatcioglu

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
makineyi aldigin yerle konusmadan baska boya koyma derim, orijinal boya kullanilmaz ise makine garanti kapsami disinda kalir.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
mct0033 şükür makinan gelmiş ankarada konica makinasını teslim alamamış bir sürü firma varmış. Ellerindeki işleride kaçırmışlar..

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com
makineyi aldigin yerle konusmadan baska boya koyma derim, orijinal boya kullanilmaz ise makine garanti kapsami disinda kalir.

makina aldığım yer ile görüştüm. boya yetiştiremiyorlar. benim acilen bilboardları doldurmam gerekli. 35 pl lik boya bulabilirsen kullan sıkıntı olmaz dediler. teşekkür ederim uyarın için

mct0033 şükür makinan gelmiş ankarada konica makinasını teslim alamamış bir sürü firma varmış. Ellerindeki işleride kaçırmışlar..
evet makinam geldi baskılardan çok memnunum. küçücük bir problem olsa bile teknik servis saat kaç olursa olsun yardımcı oluyor sağolsunlar. ama burdan tekrar tekrar tekrar ... uyarı yapacağım. MS TEKNOLOJİ ile bırakın alışveriş yapmayı yolda görürseniz yolunuzu değiştirin. profersyonel yalancı saniyede binlerce yalan uydurabilme kapasitesine sahip bir zat-ı muhterem :)

altınorhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm abi ankarada dpisistemden işini hallet bence

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Adanada koza reklam var onlardada boya olabilir.

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com
buldum sağol. biraz sizden aldım. ankarada satan bir firma daha var şuan ordan alıyorum

Harry

🌱Yeni Üye🌱
teknomat yıldız reklam var belki ordan bulabilirsin

simo

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaş senin işini saatçıoğlu çözer...Adamlarda tonlarca boya var ve seıko makinelerde randımanlı çalışan nadir boyalardan biri...

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com
4 firmadan boya aldım hepsi farklı boyalardı. çoğunu birbirine karıştırıp kullandım ama hiçbir sıkıntı yaşamadım. seiko da nadiren randımanlı çalışan diye bir kavram yok yani.

altınorhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm dostum boyayı ankaradan kimden aldın ve kaça aldın istersen özelden cevaplıya bilirsin teşekkürler kolay gelsin

auctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Orjinal Seiko SPT boyayı Türkiyede sadece Saatçioğlu satıyor ileride sorun yaşamak istemiyorsanız boya aldığınız yere sertifikalarını sorun.