Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya nede nkendinizi övmek için yer arıyorsunuz sürekli. bu bizim sorunumuz. boya sıkıntı yaşıyorum ve yardım istiyorum. elinizde varsa yardımcı olun. yoks akonuyu başka yerlere çekmeyin lütfen
Telefonum iletişim bilgilerimde var. Bu gece Ankara ya geliyorum. Ara beni yarın Ankara dan yollayayım sana boya. Çok acil ise yarın sende gelip alabilirsin.
ankarada dpisistem var onlardan da temin edebilirsin veyada istanbulda saatçioğlu, pass reklam ve malumunuz ataline var tahminim pass ve dpi sistemden 40$ civarında alabilirsin ama kesin garanti al kolay gelsin ANA SAYFAPass ReklamSaatcioglu
makina aldığım yer ile görüştüm. boya yetiştiremiyorlar. benim acilen bilboardları doldurmam gerekli. 35 pl lik boya bulabilirsen kullan sıkıntı olmaz dediler. teşekkür ederim uyarın için
mct0033 şükür makinan gelmiş ankarada konica makinasını teslim alamamış bir sürü firma varmış. Ellerindeki işleride kaçırmışlar..
evet makinam geldi baskılardan çok memnunum. küçücük bir problem olsa bile teknik servis saat kaç olursa olsun yardımcı oluyor sağolsunlar. ama burdan tekrar tekrar tekrar ... uyarı yapacağım. MS TEKNOLOJİ ile bırakın alışveriş yapmayı yolda görürseniz yolunuzu değiştirin. profersyonel yalancı saniyede binlerce yalan uydurabilme kapasitesine sahip bir zat-ı muhterem
4 firmadan boya aldım hepsi farklı boyalardı. çoğunu birbirine karıştırıp kullandım ama hiçbir sıkıntı yaşamadım. seiko da nadiren randımanlı çalışan diye bir kavram yok yani.