Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Seiko kafa dijital baskı makinası kullananlar bu makinadan memnunlarmı.

handsamwolf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar kullanıcı firmalar olarak siz bu seiko kafa dijital baskı makinalarından memnunmusunuz.problemleri nelerdir.diğerlerine göre artıları nelerdir.lütfen satıcı firmalar bir şey yazmasın.çünkü çoğu satıcı firma tanınmaktadır.

fetih8181

🌱Yeni Üye🌱
genel olarak memnuniyetsizlik hakim çünkü boyası pahalı diğerlerine göre çabuk tıkanıyor hava şartlarından diğerlerine göre daha çabuk etkileniyor (nem,ısı) ben şu an kullanıyorum ve hiç memnun değilim

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu saatten sonra seiko makina almak akıllıca değil. Spectra polaris kafa 15 pc kafalar piyasayı oldukça sarsacaklar 4 renk ile 1440 dpi baskı çözünürlügü mürekkep te 30 usd civarında..En önemlisi SPECTRA...

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence deneyip görmek lazım evvela. Bakalım büyük makine üreticileri bu kafalara rağbet edecekler mi, karar verme de önemli bir kıstas olacaktır bu...

şunu da unutmamak lazım ki spectra "skywalker" diye bir kafa çıkardı ki at çöpe gitsin.

Spectra nın güzelliği kafaların tıkanmaması, tıkansa bile kolay temizlenmesiydi. Yüksek picolitre kafalarda bu mümkünde, küçük picolitre kafalardaki nozzle tıkanması sorununa nasıl bir çözüm düşündüler acaba??

Spectra büyük picolitre kafalarda sektör lideri ama yüksek çözünürlük olayında ne derece başarılı olacak bekleyip göreceğiz...

GÜRKAN1017

🌱Yeni Üye🌱
Konica kafalar arştır derim 14 pl.1440 dpı 2 senedir denenmiş uzun yıllar kullanabililicek bi kafa modeli titanyumdan yapılmış spectradan 2 kat daha uzun ömürlü...

aaseckin

🌱Yeni Üye🌱
özellilke ALWİN KONİCA hem baskı kalitesi hemde sorunsuz çalışma performansı ile göz dolduruyor...

auctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence deneyip görmek lazım evvela. Bakalım büyük makine üreticileri bu kafalara rağbet edecekler mi, karar verme de önemli bir kıstas olacaktır bu...

şunu da unutmamak lazım ki spectra "skywalker" diye bir kafa çıkardı ki at çöpe gitsin.

Spectra nın güzelliği kafaların tıkanmaması, tıkansa bile kolay temizlenmesiydi. Yüksek picolitre kafalarda bu mümkünde, küçük picolitre kafalardaki nozzle tıkanması sorununa nasıl bir çözüm düşündüler acaba??

Spectra büyük picolitre kafalarda sektör lideri ama yüksek çözünürlük olayında ne derece başarılı olacak bekleyip göreceğiz...

Gerçekten doğru bir tesbit Spectra kafalar kolay kolay temizlenmiyor ama sağlam bir yapısı var şimdi düşük pikolitre kafalar için nasıl bir yöntem bulunur merak konusu beklemek lazım.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aldıgım bilgiye göre yaklaşık 1,5 aydır 2 adet polaris kafalı makina müşteriye kurulu şekilde beta testinde 3.2 mt ye 12 mt baskıları kafa temizlemeden basıyor ve her bir makina toplamda 3000 m2 üzeri baskılar yaptı gelişmelerden haber veririm.

yilmaz5907

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam

1,buçuk yıldır seiko makine kullandım. Başta çok zahmet çektim.
Ama türkiyede bu makinayı satıpta arkasında suran firma yok kalıbımı basarımki yok. Satan arkadaslar anlamıyorlarrrrr xxxayrıcaxxx makineyi çözmek gerekiyormuş yani ortamı ayarlarsan hiç problemsiz yıllarca o makinayı kulllanırsınız
ikinci bir özelliği cok net serigraf türü işleride basabiliyorlarrrr
alacak arkadaşlar lütfen satıcılara kulak asmayın siz kendiniz yapın .
Zaten makine üzerinde yzar sıcaklık nem topraklama gibi değerleri onları uygulayın yeter
şunuda yazayım ne xaar ne spectra ne konika bu baskı kafaların yerini tutmaz.
Bu yıl fuarda gördüm deli gibi makina ayarı yapmaya çalışıyordu bazı firmalarrr
isteyen firma beni arayabilir hepsine cevabım hazırdır tel:*******

Moderatör tarafında düzenlendi:

babayorgun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konika kafa mayjet kulnnıyorum 1.5yıldır sıkıntı yok

ALTINPALET47

🌱Yeni Üye🌱
Bu saatten sonra seiko makina almak akıllıca değil. Spectra polaris kafa 15 pc kafalar piyasayı oldukça sarsacaklar 4 renk ile 1440 dpi baskı çözünürlügü mürekkep te 30 usd civarında..En önemlisi SPECTRA...

polarisin mürekkebini 30 dolara satan kim?

ozanreklam

🌱Yeni Üye🌱
Kötü makina yoktur,kötü kullanıcı vardır.
Seiko kullanıcısıyım 1 yıldır tek problem yok.
Makinayı kullanmayı bilmeyen ,rip ten anlamayan insanların elinde yazık oluyor ....

k_adir

🌱Yeni Üye🌱
ödül reklam

kardeşim ben ılk aldıgımda hıc alısamadım dıgerlerıne göre dha cok kafaları temızlemek gerekıyor evet ama baskı kalıtesınde kımse ıdda edmez cunku gercekten harıka bı ıcat ama dedıgım gbı kafaların sıcaklık ayarlarını tuttrmak çok önemlı.ben kullanıyorum gayet memnunum oda sıcaklgı da cok önemlı tabı.
kalıte dıyosan tavsıye ederım ;)