Merhaba arkadaşlar, bütün yazıları pür dikkat okudum, hodri meydan bir diyalog yaşanmış, burda bu yazıyı yazmamın sebebi ben bir digital baskı makinası mağduruyum, nedeni ise bu işi bilmeyen gözünü tamamen para hırsı bürümüş insanlara kanmam, 24.04.2010 tarihinde istanbul yedpada yağız digital diye bir firmadan(cihat öztürk, özkan kaya, ve cengiz) konica kafa bir makina aldım(o güne lanet olsun) 6 kafa makinaya 55 milyara anlaştık ben peşinat olarak kendilerine 10 bin tl para verdim ve makinayı 3 gün sonra kör kasasını gelip kurdular, makinanın kafalarınıda 5 gün sonra takacaklarını söylediler, eywallah dedik bu arada ben sözleşme yapmadım makina çalışır duruma gelsin öyle sözleşme yaparız diye düşündüm sadece makinayı sigorta yaptırmak için 30 000 + kdv fatura kestirdim, bugun tarih 04.07.2010 ve hala kafalar gelmedi, birde bu firma bana icra başlatmış paramı alamıyorum diye, çalıştırılamayan makinadan adam bana dava açıyor paramı alamıyorum diye, siz benim yerimde olsaydınız
ne yapardınız, aynı şekilde bende onlara dava açtım durun bakalım bu işin sonu nereye gidecek, emin olun makina konusunda öyle illallah ettimki lanet olsun böyle insanlara, o yüzden bin düşünüp bir karar vermek lazım doğru firma seçip işi öyle yapmak lazım burdan şu firma çok iyi şu kötü demek istemiyorum, tabiki işini çok güzel yapan firmalar var bunlarıda biliyorum ama sırf imkanı iyi diye ödeme seçeneği kolay diye bu adamlara kandık ve başımıza gelmeyen kalmadı