Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

seıko makina alacağım doğru firma hangisi servis vs..

elektronika

🌱Yeni Üye🌱
ortaya şöyle bir şey çıkıyor.ucuz reklam yapılıyorsa sende buraya bu konulara yazı yazıyorsan ucuz adamsın demektir.ucuz adam.hp5500 diye girmişsin ne iletişimin var ne konuların 7 günlük ucuz adamsın burda.firman ne.

dijibaskici

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar en güzel tecrübe yaşanan tecrübedir başkasının şeyi gerdeğe girmek kolay olmaz bu yüzden herkes kendi işini yapacak ben Bursa Folpadan bir makine aldım yaklaşık 3 yıl oldu bir tek kuruş teknik servis bedeli ödemedim seiko kafalar kütür kütür çalışıyor daha allahtan ne istiyeyim makinayı alamadan doğru kişilerden refere alacaksın

bstd

🌱Yeni Üye🌱
ilginç ve çok komik

arkadaşlar artık reklamcılar kör değil bunu herkes gördü makina alırken mekaniğinden tutun firma sahibinin karakteri helal haram kavramı na kadar bir çok şeye dikkat ediyor en doğrusuda bu sonuçta alınlarının teriyle kazanıp al ben yiyemedim sen ye dönemi bitti bunu herkes gördü xaar makinam vardı onu satıp makina almak için burada tecrübeli arkadaşların bilgierine başvurmak istedim ortaya öyle garip şeyler çıktıki şaşırmamak içten değil hers güya kendini piyasada bir numara ilan etmiş ol kardeşim 1 numara ol istemeyen çatlasın ama 1 numaralık ucuz reklamla olmaz ucuz insan tavırlarıyla olmaz bahsi geçen firmanın baskıcı olduğunu öğrenince o firmadan makina almak istemedim nedeni arkadaş ben sana para vereceğim makina alacağım sende diğer taraftan benimle rekabet edeceksin ben seninle rekabet edememki elimdeki üç kuruşu sana verdim bu yüzden bana etik gelmedi ben makinayı çinden kendim getirdim diyelim fiyatlar malum çinde o zaman seninle eşitim her reklamcı makinasını kendisi getirse sen kime makina satacaksın herkes kendi boyasını getirse kime boya satacaksın bu yüzden adalet iş hukuku kısacası bir firma ile anlaştım adamların serviside şahsiyetleride iyi reklam olmasın diye firmanın isminide vermiyorum şimdilik bir sıkıntım yok makinam hemen kuruldu değerli arkadaşlar makina alırken dikkatli olun kendi topuğunuza sıkmayın sonra sizi kimse kurtaramaz piyasada makina satıyorum diye gezenleri görüyorsunuz ona göre hukuk ve iş ahlakı saygılar...

bstd

🌱Yeni Üye🌱
eletrikmidir elektonikmidir arkadaşım reklamcıların yönlendirilmeye ihtiyacı yok biz işimizi iyi biliriz kimin ne olduğunuda gayet iyi biliriz ben optimumdan değilim işimde olmaz abuk subuk yazıpta küçülme artık yeter dersini almadınmı sen kimsin reklamcıları yönlendirmek kim akıllı ol biraz dah fazla küçülme sen kendi tabirinle on nurasın hep orada kal

hp5500

🌱Yeni Üye🌱
ortaya şöyle bir şey çıkıyor.ucuz reklam yapılıyorsa sende buraya bu konulara yazı yazıyorsan ucuz adamsın demektir.ucuz adam.hp5500 diye girmişsin ne iletişimin var ne konuların 7 günlük ucuz adamsın burda.firman ne.

ucuz reklam yaptığını kabul etmen güzel. forumdan uzaklaştrılman üzücü. senin şu anki psikolojine paha biçilemez. :) sen ağzınıda bozdun bana ucuz dedin , yani çirkefleştin. iletişim bilgilerimin peşine düşmüşsün demekki olsa beni ziyaret edeceksin. :) ama ben seni ziyaret ettim. Allah'tan senden makine almamışız bir şekilde. sonuç itibari ile genel manada ağzı bozuk ve sürtüşmeli yazılarınında da etkisi ile senin kim olduğun ne olduğun yalanmı doğrumu söylediğinin kanıtı aşağıda. cümle alem görsün. sende gör ve ağzını düzelt. bir daha da yalan söleme ticaret erbabı ol. baştan beri sana verdiğim tavisyeleri dinle ve uygula.

ucuz.jpg

optimusPrm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Millet bu konunun ucu farklı yerlere kayıyor. Folpa reklamın makinaları gayet güzel. Bursada birkaç yerde gördüm makinaları. Crystal Jet marka seiko kafa makinalar. Teknik servis arkadaşlarlada denk geldik baskı yaptırdığım yerde. Adamlar gayet profesyonel çalışıyolar. Bi gözatın bence.

BRK REKLAM

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım Bende Phaeton Seiko Baskı Makinesi Var Ataline Firmasından Aldım ve Çok Memnunum Makine Olsun Firma Olsun Çok İyi Şimdi Bir Kampanya Yapmışlar 24.900 usd Satıyorlar Biz Gerci Yüksek Paralara Aldık Ama Helali Hoş Olsun Bence Bir Ara Millet Burada Boş Konuşuyor ve İnsanları Yanlış Yönlendiriyor Alıcaksan Ataline Firması İle Görüş

ahmetvrl

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aresreklamhizmetleri.com
Merhaba arkadaşlar, bütün yazıları pür dikkat okudum, hodri meydan bir diyalog yaşanmış, burda bu yazıyı yazmamın sebebi ben bir digital baskı makinası mağduruyum, nedeni ise bu işi bilmeyen gözünü tamamen para hırsı bürümüş insanlara kanmam, 24.04.2010 tarihinde istanbul yedpada yağız digital diye bir firmadan(cihat öztürk, özkan kaya, ve cengiz) konica kafa bir makina aldım(o güne lanet olsun) 6 kafa makinaya 55 milyara anlaştık ben peşinat olarak kendilerine 10 bin tl para verdim ve makinayı 3 gün sonra kör kasasını gelip kurdular, makinanın kafalarınıda 5 gün sonra takacaklarını söylediler, eywallah dedik bu arada ben sözleşme yapmadım makina çalışır duruma gelsin öyle sözleşme yaparız diye düşündüm sadece makinayı sigorta yaptırmak için 30 000 + kdv fatura kestirdim, bugun tarih 04.07.2010 ve hala kafalar gelmedi, birde bu firma bana icra başlatmış paramı alamıyorum diye, çalıştırılamayan makinadan adam bana dava açıyor paramı alamıyorum diye, siz benim yerimde olsaydınız
ne yapardınız, aynı şekilde bende onlara dava açtım durun bakalım bu işin sonu nereye gidecek, emin olun makina konusunda öyle illallah ettimki lanet olsun böyle insanlara, o yüzden bin düşünüp bir karar vermek lazım doğru firma seçip işi öyle yapmak lazım burdan şu firma çok iyi şu kötü demek istemiyorum, tabiki işini çok güzel yapan firmalar var bunlarıda biliyorum ama sırf imkanı iyi diye ödeme seçeneği kolay diye bu adamlara kandık ve başımıza gelmeyen kalmadı