Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sektör dekorasyon ve mobilya

nelike çolpan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
twitter.com
565xtc.jpg

yorumlarınızı bekliyorum.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Bunu hangi Program ile yaptınız ,Çözünürlük neden bu kadar hafife alınmış? Bu renlerı kullanmaktaki ana düşünceleriniz nelerdi neden niçin o renkler? neyi simgelemekte? umarım fazla soru sormamışımdır. ama gerekli ve sorulması gereken sorular...

busy

🌱Yeni Üye🌱
evet neden böyle bir sıkıştırma kullandınız ki logo güzel olsa bile eklediğiniz resimdeki kırıklıklardan dolayı kötü görünüyor

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çözünürlük çok düşük olduğu için pek birşey belli olmuyor

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence degredeyi kaldır.Birde 5 farklı renk var.Hani mobilyacı değilde dijital baskıcı logosu olmus gibi :) Daha sade birşeyler yapsan bence daha iyi olur. Emeğe saygı diyip elinize sağlık diyorum.

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
Fena durmuyor ellerinize sağlık öncelikle.. Birkaç renk denemesi daha yapabilirsiniz. Ek olarak da sektör kelimesinin karakter aralıklarına ( espas ) dikkat ederseniz iyi olur. iyi çalışmalar dilerim

esenkurt

🌱Yeni Üye🌱
estetik bir yaklaşım olmuş
ama font biraz zayıf kalmış
daha belirgin bir font kullan
yazı rengi olarakda illa yeşil
olacaksa daha koyu bir yeşil kullan,
kendini gösteren bir renk olması itibariyle
benim favorim kırmızı renktir

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Ben bu işin üstüne gitmek istiyorum değiştirmem derseniz.. öncelikle yaptgnz işdeki hataları dile getireyim.. degrede verdgnz renklerin kesiştikleri noktalarda korkunç bir karmaşa söz konusu ve baskıda büyük sarunlar çıkartacak kadar detaylı.. Ayrıca karşılıklı duran iki adet 4 farklı renkten oluşan şerit birbirleriyle orantılı dğeil alttaki daha sag tarafta ve dışarda kalmış.. Rulelarla çalışırsak bu sorun halledilebilir. Sektör yazısında kullandıgını renk çok itici ve logonun sepatikliğini yok etmiş.. bunun yanı sıra sektör yazısındaki espas hataları sek-tör özellikle bu arası acaip dikkat çekiyor.. Dekorayson "V"e Mobilya kısmındaki V harfinin küçük olması gerektiği kanatindeyim.. Ve illaki her iki yazıyıda yazıcaksanız fontları aynı kullanmanızı tavsiye ederim..

Eğer farklı bir çalışmada yapabilirim diyorsanız.. Öncelikle hatırlamanız gereken şey logonun amacı ilk bakışta sektörün ne sektörüne ait oldugunu hızlı bir şekilde algılatıcak olmasıdır.. Bu yüzden bence yapılması gereken şey.. klasik mobilyadan yola çıkarak console yazısı yerine mobilyayı andırabilecek belki serifli belki serifsiz ama daha keskin bir font kullanmalıydınız.. renkler çok eğlenceli bir şeymiş gibi göstermektense daha resmi göstermek adına gri kahve siyah gibi koyu tonlarda olmalıydı diye düşünüyorum bunun yanı sıra sonuçta sarı kırmızı mobilya çok fazla rastlanmayan mobilyalardır diye düşünüyorum..

azrailin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben bu işin üstüne gitmek istiyorum değiştirmem derseniz.. öncelikle yaptgnz işdeki hataları dile getireyim.. degrede verdgnz renklerin kesiştikleri noktalarda korkunç bir karmaşa söz konusu ve baskıda büyük sarunlar çıkartacak kadar detaylı.. Ayrıca karşılıklı duran iki adet 4 farklı renkten oluşan şerit birbirleriyle orantılı dğeil alttaki daha sag tarafta ve dışarda kalmış.. Rulelarla çalışırsak bu sorun halledilebilir. Sektör yazısında kullandıgını renk çok itici ve logonun sepatikliğini yok etmiş.. bunun yanı sıra sektör yazısındaki espas hataları sek-tör özellikle bu arası acaip dikkat çekiyor.. Dekorayson "V"e Mobilya kısmındaki V harfinin küçük olması gerektiği kanatindeyim.. Ve illaki her iki yazıyıda yazıcaksanız fontları aynı kullanmanızı tavsiye ederim..

Eğer farklı bir çalışmada yapabilirim diyorsanız.. Öncelikle hatırlamanız gereken şey logonun amacı ilk bakışta sektörün ne sektörüne ait oldugunu hızlı bir şekilde algılatıcak olmasıdır.. Bu yüzden bence yapılması gereken şey.. klasik mobilyadan yola çıkarak console yazısı yerine mobilyayı andırabilecek belki serifli belki serifsiz ama daha keskin bir font kullanmalıydınız.. renkler çok eğlenceli bir şeymiş gibi göstermektense daha resmi göstermek adına gri kahve siyah gibi koyu tonlarda olmalıydı diye düşünüyorum bunun yanı sıra sonuçta sarı kırmızı mobilya çok fazla rastlanmayan mobilyalardır diye düşünüyorum..

yapılacak yorum bırakmamışsın aynen katılıyorum bir kaç alternatif yapmalısın

busy

🌱Yeni Üye🌱

ben de +1 diyerek katılıyorum. Gerçekten çok açıklayıcı olmuş. bence de farklı bir çalışmayla daha da geliştirilebilir. Emeğe saygı diyerek başarılar diliyorum.