Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sektöre Yeni Girmek İçin

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar bu sektöre yeni gireceğiz. Makine olarak ne önerirsiniz. Epson Dx5 Eco-Solvent düşünüyoruz ama sizlerin tecrübeli fikirlerinizede ihtiyacımız var acıkcası... Sektöre ilk girecek birisi olarak hangi makineyi tercih etmeliyim? En azından amatörlüğü atana kadar hangi makine üzerine yoğunlaşmalıyız?

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Size en büyük iyiliği yapayım ne alacağınızı bilemem ama ne almayacağınızı çok net söyleyebilirim Troyjet almayın da ne alırsanız alın (Tecrübeyle sabittir) ...

ssoysever

🏅Acemi Tasarımcı🏅
epson eco solvent

baskı alanı 180 ve üstü bir makine ile daha kapsamlı işleri alıp para kazanabilirsiniz. ama iş hacminiz küçükse 160lık makine almanızı tavsiye ederim.interdijitalin makinelerini tavsiye etmekle birlikte iyi bir araştırma yapmanızı da öneriririm.makineyi görmeden almayın.baskısını ve özellikleriniz görün.videosu varsa izleyin. ve ne yapın yapın peşin para alın.

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
baskı alanı 180 ve üstü bir makine ile daha kapsamlı işleri alıp para kazanabilirsiniz. ama iş hacminiz küçükse 160lık makine almanızı tavsiye ederim.interdijitalin makinelerini tavsiye etmekle birlikte iyi bir araştırma yapmanızı da öneriririm.makineyi görmeden almayın.baskısını ve özellikleriniz görün.videosu varsa izleyin. ve ne yapın yapın peşin para alın.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bütün ticaretlerim de zaten peşin çalışırım. Ayağını yorganına göre uzat felsefesini savunduğum için. Ama bu makinelerin iyisi kötüsü gibi özellikleri oluyormu mesela demek istediğim şey bir makine aldıktan sonra 2 gün sonrasında arıza vermesin bana?

ssoysever

🏅Acemi Tasarımcı🏅
epson dx5

bu makine yani interjet kolay arıza veren bir makine değil.epson dx5 kafa ve boardların kalitesi güzel.videosunu da izleyin youtubeda var.epson dx5 kafa dediğinizde çıkacaktır.elimden gelen yardımı yaparım size

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Dx5 kafa en yakın gelen makine fakat şöyle birşey var örneklendirerek anlatmak gerekirse ehliyeti yeni alan bir şöför için BMW riskli bir araç parçası pahalı gibi.. Şahin tarzı bir araçla başlamak daha doğru geliyor açıkcası...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Dx5 kafa en yakın gelen makine fakat şöyle birşey var örneklendirerek anlatmak gerekirse ehliyeti yeni alan bir şöför için BMW riskli bir araç parçası pahalı gibi.. Şahin tarzı bir araçla başlamak daha doğru geliyor açıkcası...

Verdiğiniz örnek hatalı hergün makine alacak haliniz yok ki kimse zaten bu şekilde çalışmıyor bu sebeple alacağınız makine sizi en azından 5 yıl idare edebilmesi ve teknolojisiyle diğerleriyle yarışabilmesi gerekir. Eğer şahin alırsanız şahinde kalırsınız ve Bmw parasını teknik servislere ödersiniz, ama Bmw alırsanız uzun bir süre rahat edersiniz. Maddi durumunuza göre Bmw değil Ferrari ile de başlayabilirsiniz bu bir sorun oluşturmaz ...

firataydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Epson bence iyi secim. Fakat model olarak daha ust birseyler bakin derim

!!!

hdbaski

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
,,,

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bütün ticaretlerim de zaten peşin çalışırım. Ayağını yorganına göre uzat felsefesini savunduğum için. Ama bu makinelerin iyisi kötüsü gibi özellikleri oluyormu mesela demek istediğim şey bir makine aldıktan sonra 2 gün sonrasında arıza vermesin bana?

İnterjet epson dx5 kategorisinde fiyat / performans oranı en iyi makinedir.Arkadaş arabalardan kıyaslamış,Focus 3 kullanıyorum,yolda audi, renault,Bmw hepsini geçiyorum.Neden isim yapmış bir makinaya % 50 daha fazla ödiyesiniz? Bence muadil herzaman iyidir

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mademki bu sektöre giriyorsunuz dx5 sizin işinizi görmez şahin tarzı makina alacaksanız xzaar kafa makina almalısınız bmw tarzı makina alacaksanız alıp bir daha ne sorun nede makina değiştirmek istemiyorsanız konika kafa makina almanız benim tavsiyem :)

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mademki bu sektöre giriyorsunuz dx5 sizin işinizi görmez şahin tarzı makina alacaksanız xzaar kafa makina almalısınız bmw tarzı makina alacaksanız alıp bir daha ne sorun nede makina değiştirmek istemiyorsanız konika kafa makina almanız benim tavsiyem :)

Partner Edusa Xaar PE 2612 12 kafa bi makine var. Onun olma olasılığı biraz daha yükseldi.. Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu hafta içi kesinleşecek artık makine işini çözmüş olacağız artık.

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Partner Edusa Xaar PE 2612 12 kafa bi makine var. Onun olma olasılığı biraz daha yükseldi.. Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu hafta içi kesinleşecek artık makine işini çözmüş olacağız artık.

yazdığın makina baskı eni 250 mm 320 alırsan daha iyi olur benim kendi makinamda baskı eni 250 arada sorun yaşıyorum yerin müsaitse 320 almanız iyi olur :)

ysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.2eteknoloji.com

merhabalar...
ben yasin şentürk ...
2e ileri teknoloji ürünleri firmasında satış departmanında çalışmaktayım....
öncelikle sizinle irtibata geçip ne işler çıkaracağınıza bakıp ona göre makine ile işe başlamanızı bulabiliriz...
ama siz kararınızı vermişseniz şayet seiko - dx5 makinelerimiz mevcut...
eğer ilgilenirseniz 2.el xaar 128 plus makinemizde var.. fiyatı ekonomik ödeme şartları çok keyifli...
google da 2e ileri teknoloji ürünleri diye aratırsanız ulaşabilirsiniz....

iyi çalışmalar...

Yasin ŞENTÜRK....

hakan37

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar...
ben yasin şentürk ...
2e ileri teknoloji ürünleri firmasında satış departmanında çalışmaktayım....
öncelikle sizinle irtibata geçip ne işler çıkaracağınıza bakıp ona göre makine ile işe başlamanızı bulabiliriz...
ama siz kararınızı vermişseniz şayet seiko - dx5 makinelerimiz mevcut...
eğer ilgilenirseniz 2.el xaar 128 plus makinemizde var.. fiyatı ekonomik ödeme şartları çok keyifli...
google da 2e ileri teknoloji ürünleri diye aratırsanız ulaşabilirsiniz....

iyi çalışmalar...

Yasin ŞENTÜRK....

hakan reklam sağ olun kardeş makinenizden cok memnunum nasip olursa 2'ci makin makinemide bu yaz düşünüyom cnc olarak inşallah bana yine fiyatta yardımcı olursunuz

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Xaar Pe2612 modeli için yorum yapabilirmisiniz?

hdbaski

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Türkiye genelinde Reklamcı arkadaşlarımız ellerindeki XAAR kafalı makinaları 3-5 kuruşa ellerinden çıkarıp,Epson dx5 serisi makineye geçmek isterken,neden 10 yıllık bir teknolojide direnmek?

espiyelireklam

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba grafix,
Ben giresun espiyeden yusuf,,,,
Bu sektörde yeni sayılırım.İnter dijital'den epson dx5 makine aldım,gayet iyi makine,satış sonrası online olarak program kaynaklı sorunlar hemen halledilebiliyor.Makinayı 5 aydır kullanıyorum,donanım olarak bir sorun çıkarmadı.Bu makinayı almadan önce bütçem yüzünden xaar tavsiye etmişti,iyikide almamışım çünkü Espiyede makinası olanında işlerini yapmaya başladım.Not:Espiyeli tabelacı yusuf dendiğinde googleda telefonum gözükmektedir.

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
Xaar Pe2612 modeli için yorum yapabilirmisiniz?

hocam, yapacağınız işe göre makine almanızı tavsiye ederim, bende yeni girdim bu işlere 1.5 sene oldu, aynı sizin gibi şahin'e bineyim önce dedim, 128+ kafalı bi makine aldım ikinci el, ekonomikti hemde, ama kasasıyla beraber 1 ton olan makineyi nakliye etmek, indirip kaldırmak kolay iş değil, zırt pırt makine değiştirmek işkence yani, bana iyi bi tecrübe oldu, makinem geldi kuruldu, sektöre yabancı olduğumdan ilk baskılarda hüsrandı resmen, sonra makinenin dilini çözdük güzel baskılar yaptık 128+'la...
borcu biter bitmez yeni makine arayışına giriştim. İşim gereği kaliteli, afiş, branda folyo baskıları yapıyorum, tabela imal etmiyorum yani, aylarca araştırdım.
Epson kafada karar kıldım, çift kafalı epson aldım, ama birsürü epson satıcısı var, sonuçta epson olduktan sonra hepsi aynı kalite baskı yapar ama gövde bakımından 2e firmasından pheton marka makine aldım, hem çok ağır değil, hem kokusuz, hem kaliteli...
Eskiden iş çıkaramam yetiştiremem korkum vardı, şimdi iş gelsede bassak diyorum, en kaliteli işlerin hakkını veriyor, maliyeti de uygun.
Şimdi sizin yerinizde olsam ben, Amerika'yı yeniden keşfetmek yerine direk kaliteli baskıyı tercih ederim, epson makinelerin gövdelerine iyi bak, diğer markalardaki makineleride inceledim, plastik gibi zenne bi duruşları var, kimsiinde sarma/toplama aparati bile yok...
Uzun lafın kısası, atı koşturan nallarıdır :) İyi makine alacaksın en az 5 sene götürecek seni.

ysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.2eteknoloji.com
hocam, yapacağınız işe göre makine almanızı tavsiye ederim, bende yeni girdim bu işlere 1.5 sene oldu, aynı sizin gibi şahin'e bineyim önce dedim, 128+ kafalı bi makine aldım ikinci el, ekonomikti hemde, ama kasasıyla beraber 1 ton olan makineyi nakliye etmek, indirip kaldırmak kolay iş değil, zırt pırt makine değiştirmek işkence yani, bana iyi bi tecrübe oldu, makinem geldi kuruldu, sektöre yabancı olduğumdan ilk baskılarda hüsrandı resmen, sonra makinenin dilini çözdük güzel baskılar yaptık 128+'la...
borcu biter bitmez yeni makine arayışına giriştim. İşim gereği kaliteli, afiş, branda folyo baskıları yapıyorum, tabela imal etmiyorum yani, aylarca araştırdım.
Epson kafada karar kıldım, çift kafalı epson aldım, ama birsürü epson satıcısı var, sonuçta epson olduktan sonra hepsi aynı kalite baskı yapar ama gövde bakımından 2e firmasından pheton marka makine aldım, hem çok ağır değil, hem kokusuz, hem kaliteli...
Eskiden iş çıkaramam yetiştiremem korkum vardı, şimdi iş gelsede bassak diyorum, en kaliteli işlerin hakkını veriyor, maliyeti de uygun.
Şimdi sizin yerinizde olsam ben, Amerika'yı yeniden keşfetmek yerine direk kaliteli baskıyı tercih ederim, epson makinelerin gövdelerine iyi bak, diğer markalardaki makineleride inceledim, plastik gibi zenne bi duruşları var, kimsiinde sarma/toplama aparati bile yok...
Uzun lafın kısası, atı koşturan nallarıdır :) İyi makine alacaksın en az 5 sene götürecek seni.
saygıdeğer müşterimiz....

öncelikle bu yazdıklarınız için çok teşekkür ederim....

inanın bunları okurken göğsümüz kabardı...

umarım artık tüm rakiplerimiz kaliteli makineler getirir ve Türkiye makine çöplüğü olmaktan kurtulur...

hakan37

🌱Yeni Üye🌱
Uzun lafın kısası, atı koşturan nallarıdır :) İyi makine alacaksın en az 5 sene gö türecek seni.
inde sana katılıyorum kardeş 2e den bende makina aldım işlerim bu güne kadar işlerim hiç aksamadı 2e ye çok tş ederim bana bu makineyi bana önermşlerdi istegim gibide oldu phaeton 6 renk 6 kafa 50 pkl e serisi makinem benim hızıma hız katıyor sağ olun tavsiye ederim