ilk bu tarz çalışmam. photoshop da yaptım.
Earwen6 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 3 Tem 2009 Mesajlar 61 Tepkime puanı 1 15 Tem 2009 #1 ilk bu tarz çalışmam. photoshop da yaptım.
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 15 Tem 2009 #2 Tebrik ederim güzel çalışma.
g.ecglr Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 28 Eki 2008 Mesajlar 5,633 Tepkime puanı 124 Yaş 38 15 Tem 2009 #3 Bayıldım :alkis: Hakikaten çok başarılı olmuş... Ayrıntılar çok güzel Ellerinize sağlık Başarılarınızın devamını diliyorum... :artipuan:
Bayıldım :alkis: Hakikaten çok başarılı olmuş... Ayrıntılar çok güzel Ellerinize sağlık Başarılarınızın devamını diliyorum... :artipuan:
Earwen6 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 3 Tem 2009 Mesajlar 61 Tepkime puanı 1 15 Tem 2009 #4 creedwar' Alıntı: Tebrik ederim güzel çalışma. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler:smile: g.ecglr' Alıntı: Bayıldım :alkis: Hakikaten çok başarılı olmuş... Ayrıntılar çok güzel Ellerinize sağlık Başarılarınızın devamını diliyorum... :artipuan: Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler. bu benim ilk bu tarz çalışmam ve beğenilmesi beni çok mutlu etti saolun Moderatör tarafında düzenlendi: 15 Tem 2009
creedwar' Alıntı: Tebrik ederim güzel çalışma. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler:smile: g.ecglr' Alıntı: Bayıldım :alkis: Hakikaten çok başarılı olmuş... Ayrıntılar çok güzel Ellerinize sağlık Başarılarınızın devamını diliyorum... :artipuan: Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler. bu benim ilk bu tarz çalışmam ve beğenilmesi beni çok mutlu etti saolun
Fatos KESKİN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Nis 2008 Mesajlar 2,403 Tepkime puanı 66 15 Tem 2009 #5 Bayanın kenarlarını biraz daha yumuşatsan daha iyi olurdu.Burda senin çizdiğin nereleri var bilgide verirsen sevinirim. Eline sağlık
Bayanın kenarlarını biraz daha yumuşatsan daha iyi olurdu.Burda senin çizdiğin nereleri var bilgide verirsen sevinirim. Eline sağlık
organic.candy 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Mar 2008 Mesajlar 781 Tepkime puanı 22 Yaş 33 15 Tem 2009 #6 ilk çalışman olmasına rağmen gerçekten çok güzel tebrik ederim devamını bekleriz
Earwen6 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 3 Tem 2009 Mesajlar 61 Tepkime puanı 1 15 Tem 2009 #7 Fatos KESKİN' Alıntı: Bayanın kenarlarını biraz daha yumuşatsan daha iyi olurdu.Burda senin çizdiğin nereleri var bilgide verirsen sevinirim. Eline sağlık Genişletmek için tıkla ... yumuşatcaktım ama ozamnda bir garip durdu. kadının vücudunu ben çizdim. geneli dekube yapıp kareleri birleştirmek.. teşekkürler
Fatos KESKİN' Alıntı: Bayanın kenarlarını biraz daha yumuşatsan daha iyi olurdu.Burda senin çizdiğin nereleri var bilgide verirsen sevinirim. Eline sağlık Genişletmek için tıkla ... yumuşatcaktım ama ozamnda bir garip durdu. kadının vücudunu ben çizdim. geneli dekube yapıp kareleri birleştirmek.. teşekkürler
Earwen6 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 3 Tem 2009 Mesajlar 61 Tepkime puanı 1 15 Tem 2009 #8 organic.candy' Alıntı: ilk çalışman olmasına rağmen gerçekten çok güzel tebrik ederim devamını bekleriz Genişletmek için tıkla ... teşekkürler inşallah
organic.candy' Alıntı: ilk çalışman olmasına rağmen gerçekten çok güzel tebrik ederim devamını bekleriz Genişletmek için tıkla ... teşekkürler inşallah