Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hoş buldum ve teşekkür ederim yeni uydurulan Türkçe yi sevmiyorum hele "q" harfine deli oluyorum Güzel konuşabiliyorsam ne mutlu
Türkçe hakkında son dönemdeki çalışmalar çok büyük etki yaptı bence forumlardaki banner'lar,afişler,tv de yapılan uyarılar ve eleştiriler birsürü kişiyi etkiledi yakın çevremde de birçok arkadaşım konuşmasına özellikle yazmasına dikkat etmeye başladı
Kavga sebebidir bu söz.. https://img638.imageshack.us/img638/9489/262.gif[/IM
:))[/QUOTE]
Bu lafın muhattabı olabilecek en son kişi siz iken, ortalığı karıştırmamanızı rica ediyorum. Lütfen eğer kavga etmek kaçınılmaz olacaksa, lafımı hakeden biriyle kavga edeyim isterim :)...
Bu lafın muhattabı olabilecek en son kişi siz iken, ortalığı karıştırmamanızı rica ediyorum. Lütfen eğer kavga etmek kaçınılmaz olacaksa, lafımı hakeden biriyle kavga edeyim isterim ...
evrem03 yaşını yeni gösterdi yanlış görmediysem. Daha önceki bir kaç yorumunda yaşı gözükmüyordu dolayısıyla ben bugün "16" sayısını görünce afalladım.
"...daha da yaşlısın der gibi..", evet daha yaşlı olduğunu düşünmüştüm açıkçası. Doğru analiz etmişsiniz dediklerimi..
Not: "Yaşlı" lafıma takmayınız ve kişisel almayınız .
Bu forumda yaşını başını almış, ama hala bir civciv gibi civikleyen kişiler varken, bu yaşta bir genç kızın böyle düzgün cümleler kuruyor olmasını ben de içtenlikle kutluyorum. Ne mutlu annene babana Evren. Senin gibi bir evlat yetiştirmişler (Başta ben de daha büyük düşünmüştüm yaşını, itiraf ediyorum )