Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Selülit kremi Afiş Çalışması

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sellitkremafi.jpg

Arkadaşlar afiş basıldı nerelerde hatalar var yada ne yapılabilirdi çalışma üzerinde.. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

Benzer konular

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
yahu basılan şeyde hata bulsan n'oluuuuuur bulmasan ne? Neyse.

Kadının decupesi çok başarısız, çok kötü. Nasıl çalıştınız hiç mi bakmadınız ya da bu kadar kötü bir decupeyi nasıl yaptınız anlamadım? font seçimi yanlış, background eksik, decupe kötü....Bilemiyorum. Nasıl onay verilmiş anlamıyorum????

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
nerelerde hatalarmı? Baştan sona hatalı decupe berbat olmuş yani :(
Ayrıca ürün havada duruyor.O background rengide nedir öyle ortada anlamsız bir boşluk var ..Çok kötü bir çalışma olmuş gerçekten..

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kusura bakma da ben hoşuma giden yerleri yazayım diyorum. Diğeri biraz uzun sürecek gibi. Alt kısımdaki kremAntisesulit yazısı güzel mesela en azından arka fon ile uyumlu her na kadar arka fonu beğenmesemde. Yansımaları beğendim hem yazı hem de resimlerdeki. Gerisi yeniden elden geçirilmeli bence.

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Azda olsa iyi bişeyler duymak güzel :)) Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.. Uyarılarınızı dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.. Kolaylıklar diliyorum herkese

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanızda hedef kitle bayanlar ve ben bir bayan olarak bu ürünü almazdım.
Farklı bir tasarım yapmak istemişsiniz fakat ikna edici bir mesajı yok.
sloganda fırlatıp atmak mesajını veriyorsunuz kullandığınız fotoğrafdaki bayan portakalı fırlatmıyor yada böyle bir his uyandırmıyor.
Selülit bir bayan için sorundur tehlikedir bunu vurgulamalı ve çözüm sunmuş olmanız gerekirdi. Çözümü sunmak istemişsiniz ama bunu alıcıya mesaj olarak doğru iletememişsiniz.

comert_

🌱Yeni Üye🌱
bence afiş çalışmasından çok dikkatimi çeken yorumlar oldu.Valla ağızlarına ne gelmişse söylemiş bazı arkadaşlar :D

N. Eser ULUHAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ajhans.net
Bakında bir çok şey dikkatimi çekiyor ;

1 - Portakal çok kötü durmuş
2 - Kadının decupesi kötü ..
3 - Ürünün foto çekimi kötü ve biraz renklerini oynamalısın.
4 - Bir estetik göremedim ...

Az görseller ve bir slogan ile dikkat çekmek istiyorsan daha iyi şeyler yapabilirsin.

Nacizane fikirlerim ..

Emeğine sağlık.

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşımın decupe sorunu bana göre fotoğrafın kalitesiz olmasından kaynaklanıyor daha yüksek çözünükte resimler ile denersen daha başarılı bir şekilde sonuç alacağından eminim eldeki görsellerin durumu yüzünden çok göze çarpan bir durum değil KOLAY GELSİN
yinede emeğine sağlık

ramos4halil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sana tavsiyem decube için Digital anarchy primatte chromakey diye bi program var onu kullan photoshopun bi eklentisi.. youtubede nasıl kullanacağınla ilgili videolar var.. ama resimlerin yeşil yada mavi backraundda çekilmesi lazım :/