ilk çalışmam çayın mevlevilikteki önemini anlatmak istedim önerilerinizi bekliyorum
hubeyb_aydin 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 May 2009 Mesajlar 60 Tepkime puanı 0 29 May 2009 #1 ilk çalışmam çayın mevlevilikteki önemini anlatmak istedim önerilerinizi bekliyorum
dual_head_eagle ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 22 Nis 2009 Mesajlar 127 Tepkime puanı 2 29 May 2009 #2 Bardağın görünmesi için semazenin alt tarafını ortadan silmişsiniz fakat kenarları kaldığı için kötü görünüyor bence. Alt kısmı tamamen silseniz daha iyi olur. Veya Photoshop kullanıyorsanız hiç silmeden gradient tool aracı ile aşağı doğru saydamlaştırma maskesi uygulayın.
Bardağın görünmesi için semazenin alt tarafını ortadan silmişsiniz fakat kenarları kaldığı için kötü görünüyor bence. Alt kısmı tamamen silseniz daha iyi olur. Veya Photoshop kullanıyorsanız hiç silmeden gradient tool aracı ile aşağı doğru saydamlaştırma maskesi uygulayın.
enesyildiz 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 21 May 2009 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 29 May 2009 #3 bende arkadaşın yorumuna karıtılıyorum.semazenin eteklerini silsen daha ii olur.