Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şener Şen İllüstrasyon Çalışmam

SiRiNeE

🌱Yeni Üye🌱
Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık :peace1:

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Diğer çalışmalarında çok başarılıydı ama bu gerçekten çok güzel olmuş, emeğine sağlık Derya:)

günahkar

🌱Yeni Üye🌱
eline saglık karantina iznin olursa bi şey söylemek istiyorum şener şen deyince benim aklıma hep oyuncunun filmlerde ki esprili tarafı geliyo kabadayı olarak hiç düşünemiyorum

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
eline saglık karantina iznin olursa bi şey söylemek istiyorum şener şen deyince benim aklıma hep oyuncunun filmlerde ki esprili tarafı geliyo kabadayı olarak hiç düşünemiyorum

düşüncenizi çizimle pek bağlayamadım:( Şener Şen sonuçta eşkiya,kabadayı gibi filmlerlede komik adam portesinin dışına çıkmıştır,usta bir oyuncu olarak..

Kabadayı filminden bir sahneleyi resimlemiştim.

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
o sahne resimlerine baktım şimdi. orjinalinden çok daha etkili bir ifade oluşturmuşsunuz. fotoğrafla çizer elinden çıkmış eser arasında ki farkı burda da görüyoruz. ön plana çıkması gereken çizgileri, tonları, ışık-gölgeleri iyi seçmişsiniz. tebrik ediyorum.ellerinize sağlık.

Okan-41

🌱Yeni Üye🌱
Çok Güzel Yapmışsınız , Bende Bugün Grafik Tasarım Kursuna Başladım.İnşallah Böyle Sizin Gibi Çizim Yapabilirim

Başarılar

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
gerçekçiliği oldukça yüksek elinize sağlık

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ne yalan söyleyeyim uzun süre hayranlıkla baktım.Harika bir iş çıkarmışsınız tebrikler.

burak kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buka-limon.deviantart.com
Çok güzel bir çalışma. Portre çalışmalarında etüd edilen kişinin karakterini yansıtabilmek benzetmek kadar öne çıkan bir sorundur, ki burada ikisinin de üstesinden gelinmiş. Bir seri olsa bundan harika olur.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
Çok güzel bir çalışma. Portre çalışmalarında etüd edilen kişinin karakterini yansıtabilmek benzetmek kadar öne çıkan bir sorundur, ki burada ikisinin de üstesinden gelinmiş. Bir seri olsa bundan harika olur.

teşekkür ederim Burak Bey.Seri şeklinde hazırlama düşüncelerim ama vakit sıkıntısı yüzünden şuan askıda:(

uzaysonsuz

🌱Yeni Üye🌱
Sabırla yapılmış bir zanaat

Sabrınızı tebrik ederim. Sanıyorum ki bu çalışmanın en zor tarafı sabır göstermekmiş ve sizde bu sabrı göstermişsiniz. Tebrikler

cLubTaXiM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
muhteşem bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
sabır gerçekten her işte olduğu gibi çizimde de kilit noktası oluyor.Bu çalışmada en çok sabırlı olduğum,detaylara indiğim çalışmam oldu.Yorumlar için teşekkürler.

Grafikonur

🌱Yeni Üye🌱
cıdden sahane olmus ne diyekkkk :) ucmussun! emegıne saglık !

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok başarılı bir çalışma eline sağlık. Çalışma hakkında teknik detayları açıklayabilir misin? Mesela bu çalışmanın desen kısmını alt layerdaki fotoğraf üzerinden mi yaptın yoksa tamamen bakarak mı çalıştın?