:surprised::surprised:child_play cook hoş olmuş çizimin...
Yorum yapmak hattime değil benimde ama bir ricam olacak, Kalemi kağıda sürerken yaptığın basıncı biraz düşürsen? Denemem o ki o çizgileri daha az görsek?
Kızın dudağının üstünde de bir problem var sanırım, zikzaklar oluşmuş...
Daha da geliştirirsin umarım...
Kolay gelsin...
Yine canım kurbiş
diyesim gelen yorumlarından birisini yapmışsın.
Teşekkür ederim yorumun için.
Kalemin kağıda yaptığı basıncı düşünmekten ziyade, kalemi değiştirmem gerek sanırım.
Zira; bkz.:
Normal "bildiğin kurşun kalem" kullanıyorum (Ha! Bir de kalitesizinden yalnız
).
Şaka bir yana; gerçekten haklısın... Yüz hatları çok keskin oluyor; "o çizgileri daha az görsek?"ten kastın bu hatlar sanırım.
(Pek anlamıyorum da
)
Bu aralar yoğunum! :S O yüzden bu çizim konusuna ağırlık veremedim; ama bundan sonraki çalışmamda hepinizi şaşırtmaya kararlıyım, istekli ve azimliyim. =) =) Bu çalışmayı çok özenli yapacağım çünkü. Belki 1 ay, belki 2 ay sonra tamamlanacak; ama çok uğraşacağım çooook.
Tekrar teşekkürler canım kurbiş. :angel: Güzel yüreğin, yapıcı yorumların ve varlığın için. İyi ki varsın.
arty:
:iloveyou:
ever arkadaşlarında dediği gibi ilerleme var tonlamada tersine çalıştıgında farkı görebilirsin yani su anki resmi örnek verirsem saçları koyu bir tonda yapıp yüz cehresini acık tende tabi yüzün iç kısımlarında geçişli tonlarda göz,burun,dudak gibi bölgeleri koyu tona yakın calısabilirsin çalışmaya devam et herkes böyle başladı ve devam edicek
Başarılar dilerim
Hımmm...
Sizin gibi ustalardan "Evet, ilerleme var." gibi ifadeler duymak; inanın beni çok mutlu etti.
Sanıyorum anladım dediğinizi.
Ben gölgelendirmeyi pek yapamıyorum. :S Ama dediğinizi (geçişleri koyu tonlara yakın) bir sonraki çalışmamda yapacağım. :angel: Bunu daha önceden neden düşünemedim bilmiyorum. :utann: Demek ki bir "usta"nın söylemesi gerekiyormuş.
arty:
Teşekkür ederim Agalloch. Yardımlarınız için ne kadar teşekkür etsem az. :angel: İyi ki varsınız. Durmak yok, ileri. :smile:
Kesinlikle ilerleme var.Tonlamalardan ziyade bence bırazcık ayrıntıya önem vermekte
gerekiyor.buda zamanla olucak ve gelişicek zaten ben çok begendim..
Emeğine sağlık mustafa, gerçekten yürekten kutluyorum seni
Başarıların daim olsun.EMEĞİNE sağlık.
Teşekkür ederim Sinem. Gerçekten "bir milimetre" dahi olsa, ilerleme kaydettiğimi sizin gibi ustalardan duymak, beni ne kadar teşvik ediyor bilemezsiniz. :angel:
Ayrıntılar... Evet! Sanıyorum ki bütün çalışma o ayrıntılarda gizli.
Ama zamanla başaracağım inşallah bunu. Yeni bir çalışma yapacağım ve inşallah hepinizi şaşırtacağım.
Bir-iki ay sürse de güzel olacak, inanıyorum buna.
Beğeniniz için teşekkür ederim Sinem.
Her ne kadar ben beğenmesem de.
(Aslında bana göre çok çok güzel de!
) Kendimden daha iyisini beklerdim.
Neyse... Başaracağım inşallah. =)