Sensizlik...
graphicturk Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 11,407 Tepkime puanı 352 Yaş 52 Web sitesi www.graphicturk.com 29 Kas 2009 #2 bana yapılırmı bu aslı sabah sabah zaten biricik aşkımı rüyamda görmüşüm üzülmüşüm :crying: teşekkürler aslı klavyene sağlık diyelim
bana yapılırmı bu aslı sabah sabah zaten biricik aşkımı rüyamda görmüşüm üzülmüşüm :crying: teşekkürler aslı klavyene sağlık diyelim
wwaslıww 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Ara 2008 Mesajlar 2,427 Tepkime puanı 58 29 Kas 2009 #3 bana yapılırmı bu aslı sabah sabah zaten biricik aşkımı rüyamda görmüşüm üzülmüşüm teşekkürler aslıklavyene sağlık diyelim Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim beğenmene sevindim
bana yapılırmı bu aslı sabah sabah zaten biricik aşkımı rüyamda görmüşüm üzülmüşüm teşekkürler aslıklavyene sağlık diyelim Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim beğenmene sevindim
a.g.s.l 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 1 Eki 2008 Mesajlar 2,444 Tepkime puanı 134 29 Kas 2009 #4 Aslı'cım benim çok güzel ve içten yazmışsın,tebrik ediyorum... kalemine ve yüreğine sağlık..:angel: Paylaşım için çok teşekkürler.
Aslı'cım benim çok güzel ve içten yazmışsın,tebrik ediyorum... kalemine ve yüreğine sağlık..:angel: Paylaşım için çok teşekkürler.
wwaslıww 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Ara 2008 Mesajlar 2,427 Tepkime puanı 58 30 Kas 2009 #5 Aslı'cım benim çok güzel ve içten yazmışsın,tebrik ediyorum... kalemine ve yüreğine sağlık.. Paylaşım için çok teşekkürler. __________________ Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Sinem'cim
Aslı'cım benim çok güzel ve içten yazmışsın,tebrik ediyorum... kalemine ve yüreğine sağlık.. Paylaşım için çok teşekkürler. __________________ Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Sinem'cim
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,136 Tepkime puanı 222 Konum İstanbul 30 Kas 2009 #6 kalbimi ve yanlızlığımı alıp uzaklara çok uzaklara gidiyorum.... paylaşım için teşekkürler.eline kalemine yüreğine sağlık güzel olmuş
kalbimi ve yanlızlığımı alıp uzaklara çok uzaklara gidiyorum.... paylaşım için teşekkürler.eline kalemine yüreğine sağlık güzel olmuş
wwaslıww 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Ara 2008 Mesajlar 2,427 Tepkime puanı 58 1 Ara 2009 #7 kalbimi ve yanlızlığımı alıp uzaklara çok uzaklara gidiyorum.... paylaşım için teşekkürler.eline kalemine yüreğine sağlık güzel olmuş __________________ Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
kalbimi ve yanlızlığımı alıp uzaklara çok uzaklara gidiyorum.... paylaşım için teşekkürler.eline kalemine yüreğine sağlık güzel olmuş __________________ Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim